Bursa Osmangazinde Yenikent’e iki hizmet birden


Gündem 15.10.2021 18:30:00 0
Bursa Osmangazinde Yenikent’e iki hizmet birden

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Yenikent Camii, ibadete açıldı. Selçuklu motiflerinin harmanlanmasıyla ortaya çıkan farklı mimarisi ile dikkat çeken caminin yanı sıra, caminin hemen yanında yapılan park ile birlikte Yenikent Mahallesi, iki önemli hizmet açılmış oldu.

BURSA(İGFA)- Yenikent Mahallesi’nde mevcut caminin kapasitesinin yetersiz kalması üzerine çalışma başlatan Osmangazi Belediyesi, mahalleye günümüz mimarisi ve Selçuklu motiflerini harmanlayarak modern bir cami inşa etti.

Başkan Dündar, cami etrafında yaptıkları çevre düzenleme çalışmaları ve yeni park ile birlikte, mahalleye nefes aldıran bir sosyal donatı alanı kazandırdıklarını ifade etti. Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’ne modern caminin yanı sıra bir de park kazandırdı. Yaklaşık 1120 metrekare alan üzerine yapılan Yenikent Parkı, 555 metrekare yeşil alan, 315 metrekare oyun alanı ve 250 metrekarelik sert zeminden oluşuyor. Çocuk oyun grupları ve fitness aletlerinin yanı sıra oturma da yer aldığı park, vatandaşların bir araya gelmelerine imkan sağlayacak.


Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor
Eti Maden personel alımı yapacak Eti Maden personel alımı yapacak