Bursa PERDERde Kılıça üçüncü kez güven oyu

Organize perakendenin en önemli halkası olan yerel zincir marketlerin çatı örgütü Türkiye Perakendeciler Federasyonu’na (TPF) bağlı Bursa Perakendeciler Derneğinin (PERDER) Genel Kurul toplantısı yapıldı. Derneğin yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı oy birl


Gündem 26.03.2021 18:00:00 0
Bursa PERDERde Kılıça üçüncü kez güven oyu
BURSA (İGFA) -Türkiye genelinde 14 bölge derneği ile çalışmalarını yürüten Türkiye Perakendeciler Federasyonuna bağlı Bursa PERDER, 7nci Olağan Genel Kurulunu yaptı. Bölgede 200 şube ve 3 bin 125 kişiye istihdam sağlayan Bursa PERDERde bayrak değişmedi. Sektörün deneyimli ismi Haşim Kılıç güven tazeleyerek oy birliği ile 3üncü kez başkan seçildi.
 
Bursa PERDERin yerel üreticiye, bölgeye, istihdama değer katma yaklaşımıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Haşim Kılıç, "Bursa PERDERin 7nci Olağan Genel Kurulunu birlik-beraberliğimizi pekiştirerek geride bıraktık. Pandemi süresince özveri ile hizmet sunmaya devam eden tüm sektör temsilcilerimize ve oybirliği ile şansımı yeniden başkanlığa layık gören üyelerimize yürekten şükranlarımı sunuyorum. Yeni dönemde de üyelerimizin karşılaştıkları sorunları çözme noktasında gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
 
Bursa PERDER’in Genel Kurulu’nda Haşim Kılıç başkanlığındaki yeni yönetimde Özer Düşünüklü, Ferit Alparslan, Gökhan Seyhan, Ali Kızmaz ve Ahmet Calayır görev aldı.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı