Bursa Uludağ Üniversitesinden taziye mesajı

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Pençe-2 hareketında alçak saldırı sonucu hayatını kaybeden 18 sivil için başsağlığı mesajı yayımladı.


Gündem 14.02.2021 13:30:00 0
Bursa Uludağ Üniversitesinden taziye mesajı

BURSA (İGFA) -  Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz sosyal medya hesabından, "Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kartal 2 harekat bölgesinde hain terör örgütünce şehit edilen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; aileleri ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Milletimizin başı sağolsun" mesajını paylaştı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "son derece özel ve kritik bir harekat" olarak nitelendirdiği Pençe Kartal-2 Harekatında 48 teröristin öldürüldüğünü, 2 teröristin sağ ele geçirildiğini, bölgenin büyük ölçüde terör örgütünden temizlendiğini belirterek, 13 vatandaşın ise hayatını kaybettiğini açıklamıştı.

 


Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI