Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz, her hafta gençlerle buluşuyor


Gündem 1.11.2021 15:00:00 0
Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz, her hafta gençlerle buluşuyor

Bursaya bağlı Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, haftanın ilk günü öğrencileri okullarında ziyaret ederek, gençlerle sohbet ediyor.

BURSA(İGFA)- Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte, her haftanın ilk gününü ilçedeki okulları gezerek öğrencilerle geçiriyor. Öğrencilerin talep, öneri ve beklentilerini dinleyen Başkan Yılmaz, bu hafta Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Başkan Yılmaz, çocuklar ve gençlerden yaşlılara, kadınlardan dezavantajlılara ve esnafa kadar toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir hizmet projeksiyonu gerçekleştirdiklerini ifade ederek,
"Cuma günleri yaşlılarımız ve esnafımızla bir araya gelerek onların tecrübelerinden istifade ediyor, hayır dualarını alıyoruz. Pazartesi günleri ise gençlerimizle bir araya gelerek, onların bakış açısından Yıldırım’ı görmeye çalışıyoruz" dedi.

 

https://www.youtube.com/watch?v=BJv284bAoIk

Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı