Bursa Yıldırım Belediyesi, yeşil bir Muğla için çalışıyor


Gündem 6.11.2021 18:30:00 0
Bursa Yıldırım Belediyesi, yeşil bir Muğla için çalışıyor

Yıldırım Belediyesi, yaz aylarında yaşanan yangın felaketlerinin yaralarını sarmak için ‘Geri Dönüştürülebilir Atıklarınız Fidana Dönüşüyor Kampanyası başlattı.

BURSA (İGFA)-  Yıldırım Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, hem felake bölgesine destek olmak hem de atıkların geri dönüşümü konusunda farkındalık oluşturmak için ‘Geri Dönüştürülebilir Atıklarınız Fidana Dönüşüyor’ kampanyası başlattı.

Kampanya kapsamında, atık yağ, kağıt ambalaj, elektronik, plastik gibi geri dönüştürülebilir atıklarını, Otosansit Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Barış Manço Kültür Merkezi,  Yıldırım Belediyesi Hizmet Binası, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ndeki toplama noktalarına teslim eden veya talepte bulunarak atıklarını evlerinden belediye ekiplerine teslim eden Yıldırımlılar adına, Muğla’daki yangın bölgesine hatıra fidanı dikilecek. 

DAHA YEŞİL BİR MUĞLA İÇİN 

Ege ve Akdeniz bölgelerinde yaşanan yangın felaketlerinin büyük bir üzüntü yarattığını hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Çıkan yangınlarla mücadele ve yaraların sarılması noktasında, yerel yönetimlerden hemşerilerimize, merkezi yönetimden dünyanın farklı coğrafyalarındaki kardeş ülkelere kadar büyük bir dayanışma örneği gösterdik.

Biz Yıldırım Belediyesi olarak o acı günlerde afet bölgesi ile kurduğumuz diyaloğu devam ettiriyoruz. O gün nasıl oradaki insanlarımızın yanında olduysak bugün de bölgenin yeniden yeşiline kavuşması için elimizden geleni yapacağız" dedi. 


Erzincan için 'Araştırma Komisyonu' kararı Resmi Gazete'de Erzincan için 'Araştırma Komisyonu' kararı Resmi Gazete'de
Başkan Büyükkılıç’tan çiftçiye 18 milyon TL'lik destek Başkan Büyükkılıç’tan çiftçiye 18 milyon TL'lik destek
Küflenen ekmeği tüketmeyin! Küflenen ekmeği tüketmeyin!
Kocaeli'de Yakup Altun Stadında sentetik çim serimi Kocaeli'de Yakup Altun Stadında sentetik çim serimi
Bursa'da ücretsiz tiyatro gösterimi Bursa'da ücretsiz tiyatro gösterimi