Bursa Yıldırım’da Balaban Mesire alanı açılışa hazırlanıyor


Gündem 27.07.2021 14:30:00 0
Bursa Yıldırım’da Balaban Mesire alanı açılışa hazırlanıyor

Bursada Yıldırım Belediyesi, vatandaşların boş zamanlarında huzur ve güven içinde dinlenip çocukları ile zaman geçirebileceği park ve yeşil alanların sayısını artırmaya devam ediyor.

BURSA (İGFA) - Yıldırım’ın çehresini değiştirecek çalışmalar kapsamında; iki yıl içinde 18 adet park yapan, Büyükşehir Belediyesi eliyle Vakıfköy Kent Parkı’nı ilçeye kazandıran, Cumalıkızık Mesire Alanı’nın ihalesini gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, Balaban Mesire Alanı’nı da açılışa hazır hale getirdi.

Yıldırım’a değer katacak ve 48 bin metrekarelik bir alanda hayata geçirilecek Balaban Mesire Alanı projesinde; piknik alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kır kahvesi ve kır lokantası yer alacak.

AĞUSTOS’TA AÇILACAK

Çalışmaların sona geldiği Balaban Mesire Alanı’nda inceleme yapan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım’ın yeşil alanlarını 1,5 milyon metrekare attırma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Toplam 48 dönümlük bir alan üzerine kurulan Balaban Mesire Alanı piknik alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun parkları ile vatandaşlarımızın huzur içinde vakit geçirebilecekleri bir yer oldu. Buradaki çalışmaların artık sonuna geldik. Balaban Mesire Alanımızın açılışını Ağustos ayı içerisinde gerçekleştireceğiz. Yıldırım’a ve Bursa’ya değer katacak projenin tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Sapanca Gölü'nde aralıksız çalışma Sapanca Gölü'nde aralıksız çalışma
Kocaeli'de 27 Mart’a özel prömiyer Kocaeli'de 27 Mart’a özel prömiyer
Konya'da hafızlık öğrencileri iftar programında buluştu Konya'da hafızlık öğrencileri iftar programında buluştu