Bursa Yıldırım’dan kadın girişimcilere destek


Gündem 14.06.2021 14:00:00 0
Bursa Yıldırım’dan kadın girişimcilere destek

Bursada Yıldırım Belediyesi, ilçedeki kadınların istihdama kazandırılması için faaliyet gösteren Maltepe Kadın Eğitim ve Girişimcilik Merkezi’nde kursiyerlerin el emeklerini nakde dönüştürüyor.

BURSA (İGFA) - Yıldırım Belediyesi, üreterek aile ve ülke ekonomisine katkı sağlayan kadınlar için de desteklerini sürdürüyor. Maltepe Kadın Eğitim ve Girişimcilik Merkezi’ni ziyaret eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, el emeği ürünleri inceleyip, merkezin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Güçlü toplumları, güçlü kadınların sağlam adımlarının belirlediğini dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, kadınların ekonomiye sunacağı katkıların üretecekleri en küçük bir kilim, en küçük bir tablo, yapacakları en küçük bir dikiş-nakış ülke ekonomisine katkı sunacağını söyledi. Başkan Yılmaz, bu nedenle Yıldırımlı kadınların sosyal yaşamdaki rolünü artırmaya çalıştıklarını kaydetti.


Muğla'da sosyal destekler yüzde 110 arttı Muğla'da sosyal destekler yüzde 110 arttı
AKOM'dan meteorolojiik uyarı AKOM'dan meteorolojiik uyarı
Turistik ilk sefere uğurlandı Turistik ilk sefere uğurlandı
Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Toplantısı sona erdi Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Toplantısı sona erdi
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret