Bursa Yıldırımda atık ilaç dönüşümü

Bursada Yıldırım Belediyesi, ekosistem ve insan sağlığı açısından tehdit oluşturan atık ilaçları çevreye zarar vermeden imha edebilmek amacıyla “Evsel Atık İlaç Toplama Kampanyası” başlattı.


Gündem 8.02.2021 19:30:00 0
Bursa Yıldırımda atık ilaç dönüşümü

BURSA (İGFA) -  Yıldırım Belediyesi tarafından şehrin doğasını ve insan sağlığını korumak amacıyla ilçede birçok eczaneye atık ilaç toplama kutuları yerleştirildi.

Evlerde biriken ve kullanım ömrünü tamamlamış ilaçların eczaneler aracılığıyla toplanması için Bursa Eczacı Odası’nın belirlediği çeşitli eczanelere atık ilaç toplama kutuları yerleştirildi.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, doğanın korunması için başlatılan kampanyada belirlenen eczanelere özel toplama ekipmanları konularak atık ilaçların toplanması, taşınması ve bertaraf edilmesinin sağlanacağını belirterek, gereksiz ilaç kullanımının önüne geçmek ve çevreye zarar vermeden imha edebilmek için vatandaşlardan da atık ilaç toplama kampanyamıza destek olmalarını istedi.  


İstanbul'da Başkonsoloslar buluştu İstanbul'da Başkonsoloslar buluştu
Başkan Göçer‘den önemli ziyaretler Şarkikaraağaç belediye başkanı Ali Göçer göreve geldiği günden bu yana önemli işlere imza atıyor. İlçede yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Göçer, önemli ziyaretleri de gerçekleştiriyor.
İzmir Çiğli'de Başkan Yıldız engelli anneleriyle buluştu İzmir Çiğli'de Başkan Yıldız engelli anneleriyle buluştu
Aile'den aileye bu ay 4 milyar TL ödenecek Aile'den aileye bu ay 4 milyar TL ödenecek
Dünya sigorta sektöründen Türkiye'ye özel ilgi Dünya sigorta sektöründen Türkiye'ye özel ilgi