Bursa Yıldırımda çocuklar anneleriyle atölyede

Bursada Yıldırım Belediyesi, ilçede yaşayan çocukların anneleri ile birlikte zaman geçirebilmesi amacıyla Anne Çocuk Atölyesini başlattı.


Gündem 10.10.2021 13:30:00 0
Bursa Yıldırımda çocuklar anneleriyle atölyede

BURSA (İGFA) - Bursa'nın Yıldırım ilçesinde Barış Manço Kültür Merkezi’nde 50 ailenin katılımıyla gerçekleştirilen atölyede, çocuklar anneleriyle keçeden oyuncak yaparak keyifli dakikalar geçirirken, etkinlik sonunda müzik eşliğinde drama etkinlikleri yaptılar.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, geleceğe yönelik yapılan en büyük yatırımın evlatların olduğu bilinciyle çocuklar için pozitif ayrımcılık yaparak, onlarla ilgili olan her şeyi öncelediklerini söyledi. Yıldırım Belediyesi olarak, çocuklarımızın anneleri ile kaliteli zaman geçirebilmesi anne çocuk atölyesini başlattıklarını kaydeden Başkan Yılmaz, "Bugün ilkini gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde katılımcılarımız keçeden oyuncak yaptılar. ‘Barış Manço Kültür Merkezi’mizde ayda iki kere yapacağımız anne çocuk etkinliklerimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Yıldırım’ın geleceği olan evlatlarımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor