Bursa Yıldırımda mahalle ziyaretleri sürüyor

Bursada Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Saha çalışmaları kapsamında Çınarönü sakinleriyle bir araya gelen Başkan Oktay Yılmaz, mahalle sakinleriyle bölgenin sorunlarını istişare etti.


Gündem 26.09.2021 12:00:00 0
Bursa Yıldırımda mahalle ziyaretleri sürüyor

BURSA (İGFA) - Yıldırım'da mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik hızlı çözümler üretmeye çalıştıklarının altını çizen Başkan Oktay Yılmaz, göreve geldiğimiz 2019 yılından bu yana, ilçemizin mevcut sorunlarını ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalıştıklarını söyledi.

"Her hafta, ekip arkadaşlarımızla birlikte birçok mahalleyi ziyaret ederek hemşehrilerimizle, esnafımızla, gençlerimizle buluşuyoruz" diyen Başkan Yılmaz, "Görüşmelerimizde, vatandaşlarımızı dinliyor ve bu taleplere cevap verecek işler yapmaya çalışıyoruz. Bugün de Çınarönü mahallemizdeki hemşehrilerimizle verimli bir buluşma gerçekleştirdik. Çınarönü’nün sorunlarını mahalle sakinlerimizden dinleme imkânı bulduğumuz istişare toplantısında yapılacak işlerin bir yol haritasını çizdik. 2022 yılında vatandaşımıza tapularını teslim edeceğiz. Aynı zamanda bölgede doğalgazla ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. İlçemizin sorunlarını ortak akılla yürüttüğümüz istişareler sonucunda bitireceğiz” dedi.

Başkan Yılmaz, vatandaşlarla buluşmadan, esnafı dinlemeden, mahalleleri gezmeden üretilen hizmetin yeteri kadar faydalı olmayacağını belirtti.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı