Bursada Başkan Aktaş, şehit öğretmenin babasını ağırladı


Gündem 8.11.2021 10:00:00 0
Bursada Başkan Aktaş, şehit öğretmenin babasını ağırladı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tunceli Pülümür Vadisi’nde terör örgütü PKK tarafından kaçırıldıktan sonra şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmazın babası Hamit Yılmaz’ı ağırladı.

BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şehit öğretmen Necmettin Yılmaz’ın babası Hamit Yılmaz’ı Bursa’da ağırladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, şehit öğretmen anıldı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Çiftçibaşı köyünde ilkokul öğretmenliği yapan Necmettin Yılmaz, yaz tatili için ailesinin yaşadığı Gümüşhane’ye giderken 16 Haziran 2017’de Tunceli Pülümür Vadisinde hain terör örgütü PKK tarafından kaçırılmış ve şehit edilmişti. Şehit öğretmen Necmettin Yılmaz’ın cesedi uzun süren aramaların ardından 12 Temmuz 2017’de Tunceli Pülümür Çayı’nda bulunmuştu.

Şehit oğluyla ilgili hatıralarını anlatan Hamit Yılmaz, öğretmen Necmettin Yılmaz ile her zaman gurur duyduğunu dile getirdi. Çok özel bir misafiri Bursa’da ağırladıklarını söyleyen Başkan Aktaş, öğretmen Necmettin Yılmaz’ın ilim, irfan peşindeyken hain teröristlerce karne tatili sonrası memleketi Gümüşhane’ye giderken şehit edildiğini hatırlattı.

Şehit öğretmenin babası Hamit Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın kendisini Bursa’ya davet etmesinden ve ağırlamasından mutlu olduğunu belirtti. Gümüşhane’den Bursa’ya Anadolu’nun her köşesinde kalplerin vatan sevgisiyle attığından şüphe duymadığını ifade eden Yılmaz, tek bayrak altında binlerce yıl yaşadıklarını ve uzun yıllar daha yaşayacaklarını dile getirdi.


Sağlıklı beslenme demans riskini azaltıyor! Sağlıklı beslenme demans riskini azaltıyor!
TOFAŞ'ın konuğu Pınar Karşıyaka TOFAŞ'ın konuğu Pınar Karşıyaka
Başkan Aydın engelsiz koroya eşlik etti Başkan Aydın engelsiz koroya eşlik etti
Başkan Palancıoğlu, muhtarlarla buluşarak mahalelerin yol haritasını belirledi Başkan Palancıoğlu, muhtarlarla buluşarak mahalelerin yol haritasını belirledi
Beyaz et üretiminde kaçak işçi ve fiyat oyunu! Beyaz et üretiminde kaçak işçi ve fiyat oyunu!