Bursada eğitimde ilk yardım seferberliği

MEBin "Görevimiz İlk Yardım" sloganı ile başlattığı "İlk Yardım Eğitimi Seferberliği" projesi kapsamında Bursa’da bin 600 öğretmen, idareci ve diğer okul çalışanları uygulamalı eğitimlere başladı.


Gündem 6.10.2021 12:30:00 0
Bursada eğitimde ilk yardım seferberliği

BURSA (İGFA) - Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan bu ilk yardım eğitimi seferberliğinin en kapsamlı ilk yardım çalışmalarından birisi olduğunu söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan ilk yardım eğitimi seferberliği kapsamında Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce uygulamaya konulan "Çocuklarımız ilk Yardımla Daha Güvende" projesi ile öğrenci, öğretmen ve velilerde ilk yardım bilincinin geliştirilmesi, yaralanma ve sakatlanmaların azaltılması hedefleniyor.

Eğitimler kapsamında bin 600 idareci ve diğer okul çalışanının teorik eğitimlerini tamamlayarak uygulamalı eğitimlerine devam ettiklerini ifade eden İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür, bakanlık tarafından başlatılan seferberlik kapsamında kendilerinin de ‘Çocuklarımız İlk Yardımla Daha Güvende’ projesini başlattıklarını anlattı. Başlatılan ilk yardım eğitim seferberliği, çocuklarımızın daha güvenli ortamlarda eğitim alması konusunda önemli katkı sunacağını ifade eden Müdür Gür, Bursa'daki eğitimlerin artarak devam edeceğini söyledi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Sapanca Gölü'nde aralıksız çalışma Sapanca Gölü'nde aralıksız çalışma
Kocaeli'de 27 Mart’a özel prömiyer Kocaeli'de 27 Mart’a özel prömiyer
Konya'da hafızlık öğrencileri iftar programında buluştu Konya'da hafızlık öğrencileri iftar programında buluştu