Bursada hayvanların kısırlaştırmasına Mudanya desteği

Bursa’da sahipsiz sokak hayvanlarını yeni sahipleriyle buluşturmak için çalışmalarını sürdüren Her Eve Bir Pati Derneği’ne (HEPAD) Mudanya Belediyesi Veteriner Hizmetleri Bürosu kısırlaştırma desteği veriyor.


Gündem 5.04.2021 10:00:00 0
Bursada hayvanların kısırlaştırmasına Mudanya desteği

BURSA (İGFA) - Mudanya Belediyesi Veteriner Hizmetleri Bürosu, sokaklara terk edilmiş hayvanları uygun şartları taşıyan hayvan severlerle buluşturup sahiplendirme amacıyla Bursada faaliyet gösteren HEPAD’ın getirdiği köpekleri kısırlaştırıyor.

Mudanya Belediyesi Veteriner Hekimleri Şükriye Çelikkollu, Tilbe Yıldırım ile Veteriner Teknikeri Muhammed Yıldırım tarafından gerçekleştirilen kısırlaştırma operasyonları sonrası köpeklerin, küpeleri takıldıktan ve kayıt altına alındığını belirten HEPAD kurucusu Emre Demir, daha sonra HEPAD’a ait Akçalar’da bulunan bahçede yeni sahiplerine kavuşana kadar misafir edildiğini söyledi. Demir, en çok önem verdikleri konuların başında kısırlaştırma işleminin olduğunu belirtti. Dernek üyeleri, Mudanya Belediyesinin desteğine sokak hayvanlarına dağıtılmak üzere aldıkları kuru mamalarla teşekkür etti.


Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak