Bursada İnegöl’ün güvenli parkları çoğalıyor


Gündem 5.11.2021 19:30:00 0
Bursada İnegöl’ün güvenli parkları çoğalıyor

Bursada İnegöl Belediyesi’nin güvenli park uygulamasını hayata geçirdiği park sayısı 18’e ulaştı.

BURSA (İGFA) - İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın seçim beyanları arasında da yer alan çocuk oyun alanlarının daha güvenli hale getirilmesi konusunda atılan adımlarla, her geçen gün yeni bir park Güvenli Park statüsüne kavuşuyor. Sürdürülen çalışmalar kapsamında İnegöl’ün 18’inci güveni parkı Kemalpaşa Mahallesi Yeşilçayır Caddesinde bulunan 6 Eylül Parkı oldu. Park artık 4 güvenlik kamerası ve 1 kayıt cihazı ile 7/24 gözetim altında.

10 GÜNLÜK KAYIT TUTULUYOR

Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, bugün beraberindeki heyetle birlikte parkta incelemelerde bulundu. Burada bir açıklama da yapan Dülger, “Kemalpaşa Mahallemizde muhtarlığımızın arkasında bulunan 6 Eylül Parkımızda güvenli park uygulamalarımızın 18’incisini hayata geçirmiş oluyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talep ve şikayetler doğrultusunda sorun yaşadığımız parklarda çocuklarımızın daha güvenli şekilde oyunlarını oynamaları adına bu uygulamamızı çoğaltıyoruz. Buradaki çocuk oyun alanımıza da 4 kamera ve 1 kayıt cihazı yerleştirdik. Bu kamera ve kayıt cihazları sayesinde 10 günlük kayıt tutabiliyoruz elimizde” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı! Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026 Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026
Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha
Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi