Bursada karantinadaki üniversitelilere otel konforunda ilgi


Gündem 5.11.2021 15:30:00 0
Bursada karantinadaki üniversitelilere otel konforunda ilgi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, korona virüse yakalayıp karantinaya alınan üniversite öğrencilerine otel konforundaki huzurevini tahsis etti.

BURSA (İGFA) -  Korona virüse yakalanan üniversiteli gençlerin karantina sürelerini daha sağlıklı bir ortamda geçirebilmeleri amacıyla Büyükşehir Belediyesi Şukufe-Hamdi Sami Gökçen Huzurevi, tamamen hasta öğrencilere tahsis edildi.

Toplam 33 odada 45 yatak kapasitesi olan, her odada mini buzdolabı, televizyon ve internet hizmetinin da bulunduğu otel konforundaki huzurevine gelen hasta öğrencilerin 3 öğün yemek ihtiyaçları da Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor. İnternet hizmeti sayesinde derslerinden de geri kalmayan öğrenciler, karantina sürelerini tamamladıktan sonra yine Büyükşehir Belediyesi tarafından, kaldıkları yurtlara bırakılıyor.

Uludağ Üniversitesi’nde eğitim görmek için Konya’dan gelen ve geldikten bir hafta sonra hastalığa yakalanan Nigar Ali, Büyükşehir Belediyesi’nden gördüğü ilginin kendisini şaşırttığını söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin sağladığı imkanlarla hem hastalığı hem de karantina süresini sorunsuz atlattığını belirten Ali, internet sayesinde derslerinde de geri kalmadığını belirtti.


Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de
'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!