Bursada Medicanadan 10 Kasıma özel 10 fotoğraflı sergi


Gündem 10.11.2021 13:00:00 0
Bursada Medicanadan 10 Kasıma özel 10 fotoğraflı sergi

Özel sergilere ev sahipliği yapan MedicanaBursa Hastanesi, vefatının 83. yıldönümünde Mustafa Kemal Atatürk’ün 1938 yılının gazetelerinden fotoğraflarından oluşan fotoğraf sergisi açtı.

BURSA (İGFA) - Medicana BursaHastanesi’nde 10 Kasım Atatürk Anma günü nedeniyle açılan sergide 1938 yılında yayınlanan en özel 10 fotoğraftan oluşan gazete küpürleri ilgi gördü.

Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran GaziMustafa Kemal Atatürk’ü gelecek nesillere daha iyi tanıtmak ve anlatmak amacıyla düzenlenen sergidegerçekleştirilen sergide yer alanfotoğraflar hastalar tarafından da oldukça ilgi gördü.

Sergiyi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında açtıklarını belirten Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Remzi Karşı, Atatürk sevgisinin yıllar geçtikçe arttığını ifade ederek, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, çok özel bir insandı. O kadar büyük bir insandı ki; kendisinin bu ulus için yaptıkları paha biçilemez ve tarif edilemez. 10 Kasım 1938’de Ata’sını ebediyete uğurlayan Türk milleti, yıllar geçse dekendisine olan sevgi ve saygısını asla kaybetmedi" dedi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı