Bursada Suuçtu yoluna 18 kilometrelik önlem

Bursada Mustafakemalpaşa Belediyesi, Suuçtu Şelalesi ve Tabiat Parkına güvenli ulaşım için 18 kilometrelik yol temizleme ve ağaç budama seferberliği başlattı.


Gündem 5.02.2021 19:00:00 0
Bursada Suuçtu yoluna 18 kilometrelik önlem

BURSA (İGFA) - Doğa turizmi açısından Bursa’nın önemli destinasyon merkezleri arasında yer alan Suuçtu Şelalesi ve Tabiat Parkına gelen ziyaretçilerin sorunsuz bir şekilde yolculuk yapması maksadıyla harekete geçen ekipler, sürücülerin görüşünü engelleyen ve özellikle virajlar başta olmak üzere yola sarkan ağaç dallarını adım adım ilerleyerek temizliyor.

Mustafakemalpaşa’da her mevsim ziyaretçi akınına uğrayan Suuçtu Şelalesi ve Tabiat Parkına ulaşım esnasında olası kazaların önüne geçmek için önlem aldıklarını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “18 kilometre boyunca hem Suuçtu’ya hem de bölgedeki kırsal yerleşim yerlerine vatandaşların güvenle ulaşmaları için çalışıyoruz” dedi. Başkan Kanar, yoğunluğun pik yaptığı yaz sezonuna da şimdiden hazırlık yaptıklarını söyledi. 

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı