Bursadan salgına yönelik tedbir çağrısı!

Bursa Valisi Yakup Canbolat, il genelindeki salgının yayılımını kontrol altına alabilmek için hareketliliği azaltma yönünde vatandaşlara da çağrıda bulundu.


Gündem 6.03.2021 20:00:00 0
Bursadan salgına yönelik tedbir çağrısı!

BURSA (İGFA) - Bursa Valiliğinin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada Vali Yakup Canbolat, Bursalılara açık çağrıda bulundu. "Tedbirlerin tam olarak uygulamadan sarı rengi mavi renge dönüştürmemiz mümkün görünmüyor" diyen Vali Canbolat, "Hep birlikte hareket ederek Bursayı orta risk grubundan çıkaralım. Hafta sonu zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayalım" çağrısında bulundu. Vali Canbolat açıklamasında, her bir vatandaştan anlayış ve bir süre daha fedakarlık beklediğini söyledi.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ VERİLERİ PAYLAŞTI

Öte yandan Bursa İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz da, sosyal medya hesabında illere göre haftalık vaka sayılarının son verilerini paylaştı. İllere göre kısıtlamaların gevşetildiği tarihten bu yana yaklaşık bir haftalık süre içerisinde Bursada yüzde 17,62 oranında vakalarda değişimin yaşandığı kaydedildi. İl Sağlık Müdürü Yavuzyılmaz, tabloyu yayınladığı paylaşımında, "Kıymetli Bursalılar, Vaka oranımızdaki artışı tablodan görüyorsunuz.  Lütfen biraz daha dikkat üzülmemek ve kısıtlanmamak için" mesajında bulundu.




Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor