Bursagaz çevre takımı Mudanya sahilinde tüplü dalış yaptı


Gündem 3.07.2021 12:30:00 0
Bursagaz çevre takımı Mudanya sahilinde tüplü dalış yaptı

SOCAR Türkiye çalışanlarından oluşan SOCAR Gönüllüleri’nin Bursagaz çevre takımı, Mudanyada 18 metre derinliğine tüplü dalışla müsilaj ve su altı temizliği gerçekleştirdi.

BURSA (İGFA) - Marmara Denizi’ndeki deniz salyası sorununa karşı temizlik çalışmalarına SOCAR Türkiye çalışanlarından oluşan SOCAR Gönüllüleri çevre takımından destek geldi. Gönüllüler, Mudanyanın Mütareke Mahallesi sahilinde başlatılan müsilaj temizliği çalışmalarına katıldı.

Çevresel duyarlılığı artırmak ve sürdürülebilir bir dünya için toplumsal farkındalığa dikkat çekmek amacıyla gönüllü faaliyetlerde bulunan şirket çalışanlarının müsilaj temizliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyon halinde gerçekleştirildi. Müsilaj nedeniyle görüş açısının maksimum 1 metre olduğu denizde 18 metre derinliğe tüplü dalış yapıldı. 16 kişilik ekibin su altında iki saat süren  çalışmasında denizden cam, plastik şişe, naylon poşet başta olmak üzere çok sayıda atıklar çıkarıldı.


Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi
Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu
İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret
İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi
Karacabey Boğazı’nda deniz suyu kalitesi bu tesis ile artacak Karacabey Boğazı’nda deniz suyu kalitesi bu tesis ile artacak