Bursalı çiftçilerin talepleri Bakan Pakdemirli’ye iletildi


Gündem 26.05.2021 23:30:00 0
Bursalı çiftçilerin talepleri Bakan Pakdemirli’ye iletildi

AK Parti Bursa Milletvekili İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Ödünç, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’ye bir ziyaret gerçekleştirerek Bursalı çiftçilerin dolu topu ile ilgili taleplerini iletti.

BURSA (İGFA) - AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Bursada meydana gelen dolu yağışlarıyla meyve bahçelerinde büyük zararlar meydana gelmesiyle rekoltenin etkileneceğini öne sürererek, dolu topu uygulamasının hibe kapsamına alınmasını istedi. Konuyu Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirliye yaptığı ziyarette dile getiren Milletvekili Ödünç, "Meyve bahçelerinde dolu yağması dolayısıyla büyük zararlar meydana gelmektedir. Çiftçilerimiz dolu yüzünden istedikleri verimi almakta güçlük yaşıyorlar. Sayın Pakdemirli’ye dolu topu uygulamasının hibe kapsamına alınması yönündeki önerimizi sunduk. Ziyarette ayrıca, Bursa’mızda çiftçi hemşehrilerimizin Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan istedikleri talepleri Sayın Bakana arz ettim" diye konuştu.


İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Anayasa Mahkemesi'nde görev değişikliği Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, görevini Kadir Özkaya'ya devretti.
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı