Bursalı kadınlar da dijital benim işim diyecek

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü ve Türkiye Vodafone Vakfı işbirliğiyle hayata geçirilen “Dijital Benim İşim” projesinde sınıf eğitimlerine başlandı. Eğitimde Bursalı kadınlara “Dijital Pazarlama” konusunda ayrıntılı b


Gündem 26.03.2021 10:30:00 0
Bursalı kadınlar da dijital benim işim diyecek

BURSA (İGFA) - Teknolojinin gücünü kadınların potansiyeliyle buluşturmak üzere Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü ve Türkiye Vodafone Vakfı işbirliğiyle hayata geçirilen “Dijital Benim İşim” projesinde sınıf eğitimlerine başlandı. 18 yaş üstü kadınların dijital becerilerinin artırılmasının amaçlandığı proje kapsamında Osmangazi ve Yıldırım Halk Eğitimi Merkezleri’nde düzenlenen eğitimlere 25 kadın kursiyer katıldı. “Dijital Pazarlama” temalı eğitimde, Bursalı kadınlara, Dijital Pazarlamanın Temelleri, İnternet Sitesi Yönetimi, Sosyal Medya Yönetimi, Görsel Üretimi ve Yönetimi, Mobil Pazarlama, Dijital Pazarlamada Güncel Stratejiler, E-Ticaret, Arama Motoru Pazarlaması, Dijital Medya Planlama gibi konularda detaylı bilgi verildi.

Bursa’da Ağustos ayına kadar sürecek olan “Dijital Benim İşim” eğitimlerinde şu ana kadar 25 kadına eğitim verildi. Eğitimlere katılmak isteyen kadınların en yakın Halk Eğitimi Merkezi’ne başvurmaları yeterli olduğu bildirildi. 

Eğitimlerin kursiyerler üzerindeki değişimine dikkat çeken Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Yusuf Büyük ise, proje ile kadınlara uzaktan eğitim yoluyla dijitalleşmenin önünü açtıklarını belirterek, "Aralık ayında başlayan proje eğitimlerimize bugüne kadar 2 bini aşkın kadın kursiyerimiz katılarak sertifika almaya hak kazandı. Salgın koşullarında eğitime ara vermeden devam eden kursiyerlerimizin azim ve kararlılığı, kadınların teknolojiyi öğrenmeye ne kadar istekli olduğunu bizlere gösterdi. Biz de bu çerçevede eğitimlerimize devam ederek daha çok kadını dijitalleşme yolculuğunda destekliyoruz” diye konuştu.


23 NİSAN NEDENİYLE BURDUR'DA HANGİ YOLLAR KAPALI OLACAK 23 NİSAN NEDENİYLE BURDUR'DA HANGİ YOLLAR KAPALI OLACAK
Vali Baruş, il genel meclisi üyeleriyle bir araya geldi 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçimleriyle birlikte görevlerine başlayan 25. Dönem İl Genel Meclisi üyeleri, Vali Aydın Baruş ile Isparta Valiliği’nde bir araya geldi.
Kamyonetteki elma kasaları yola savruldu Eğirdir miskinler yokuşunda seyir halindeki kamyonetten elmalar yola savruldu.
Koltuğunu çocuklara bıraktı Uluborlu'da Çocuklar 1 Günlüğüne Belediye Başkanı Oldu
Konya Selçuklu'da muhtarlar buluşması Konya Selçuklu'da muhtarlar buluşması