Bursaspor’un 29. Başkanı 652 oyla Hayrettin Gülgüler seçildi


Gündem 6.06.2021 07:00:00 0
Bursaspor’un 29. Başkanı 652 oyla Hayrettin Gülgüler seçildi

Bursaspor Olağan Genel Kurulunda Emin Adanur liderliğinde Hayrettin Gülgüler ile Erkan Kamat ve Serdar Acarhoroz başkanlık koltuğu için yarıştı. Yeşil-beyazlı kulübün 29. başkanı mavi listeyle yarışa giren Hayrettin Gülgüler oldu.

BURSA (İGFA) - Bursaspor Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumunda çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilen 3 adaylı kongrenin divan başkanlığını Emre Akçil yaptı. Hazirun listesine imza atan 1590 üyeden 1500 oy kullanıldı.
DENETLEME KURULUNU GÜLGÜLERİN EKİBİ KAZANDI
Saat 20.00 itibariyle sandıklar kapanarak, oylar sayılmaya başlandı. İlk olarak Denetim Kurulundaki 5 sandık açıldı. Sandıktan Hayrettin Gülgülerin ekibi kazandı. Üç yıllığına göreve gelen denetleme kuruluna Erhan Öztürk, Rabia Nur Afşar ve Onur Dağlı seçildi.
SANDIKLARIN TAMAMI AÇILDI
Üç adaylı yönetim kurulunun seçimi için genel kurula katılan 1500 üye oylarını 10 sandıkta kullandı. Sandıkların tamamı açıldı. Sandıktan Hayrettin Gülgülere 652 oy, Erkan Kamata 383 Serdar Acarhoroza ise 132 oy çıktı.

"HEDEF SÜPER LİG"
Emin Adanur liderliğinde başkan adayı olan Hayrettin Gülgüler, kürsüye Emin Adanur ile birlikte çıktı. Kimseye hayal satmayacağını söyleyen Bursaspor Kulübü Başkanı Hayrettin Gülgüler, ilk hedeflerinin transfer tahtası ve Süper Lig’e çıkmak olduğunu kaydetti. Gerek yurtiçi, gerekse de yurtdışında bir çok maç izlediklerini ifade eden Başkan Gülgüler, "Biz iyi bir takım kurmak istiyoruz. Hata şansımız yok. Emin olun çok çalışıyoruz. Ben çıkıp, Bursaspor Lisesi, AVM gibi projeler açıklayabilirim. Bunların sözünü verebilirim. Daha önce söylediler. Sizlere hayal sattılar. Bunlar zamanla olacak şeyler. Biz hayal satmıyoruz. Yapabileceklerimizi söylüyoruz. Bizler Bursaspor için buradayız. Bursaspor personel maaşı, elektrik, doğalgazlar ödenmiyor gibi manşetlerle gündeme gelmeyecek" diye konuştu.

https://youtu.be/dVN3SC3VsW4

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı