Gündem

Gündem Haberleri

Buse Varol’u yıkan sözler


Gündem 22.07.2021 09:30:00 0
Buse Varol’u yıkan sözler

Alişanın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden 2 çocuk babası kardeşi Selçuk Tektaş, dün gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze sonrası Alişanın eşi Buse Varolun yanına giden Tektaşın büyük kızının "Babam bıraktı, sen bırakma ne oldu" dedi. Duydukları karşısında yıkılan Varol ise küçük kıza sarılarak gözyaşlarına boğuldu.

Ünlü şarkıcı Alişanın 20 gündür yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören 38 yaşındaki kardeşi Selçuk Tektaş yaşamını yitirdi. Tektaş, dün Teşvikiye Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığına defnedildi.

ACILI AİLE GÜÇLÜKLE AYAKTA DURDU

Selçuk Tektaşın ölümüyle yıkılan acılı anne, eş, çocuklar ve Alişan, cenaze töreninde güçlükle ayakta durdu. Cenaze namazının ardından Selçuk Tektaşın büyük kızının Buse Varol Tektaşın yanına giderek söyledikleri herkesi gözyaşlarına boğdu.

"BABAM BIRAKTI, SEN BIRAKMA"

Babasının ölümüyle yıkılan çocuk, Varola "Babam bıraktı, sen bırakma ne olur" dedi. Duydukları karşısında yıkılan Varol ise Tektaşa sarılarak "Seni asla bırakmayacağım" deyip gözyaşlarına boğuldu.

"2 ÇOCUĞUM 2 YEĞENİM VARDI ŞİMDİ 4 ÇOCUĞUM OLDU"

Bir an olsun yanından ayırmadığı kardeşinin ölümüyle yıkılan Alişan, cenaze sonrası sosyal medya hesabından bir veda paylaşımı yaptı. Abisinin çocuklarıyla çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan şarkıcı, şunları yazdı: "Ağabeyim bizi öksüz bıraktın gittin... Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın, her şeyimdin... Ben şimdi sensiz ne yapacağım? 2 çocuğum, 2 yeğenim vardı şimdi 4 çocuğum var artık. Sen rahat uyu; Eyşanım, Ceylanım, Mervem bana emanet. Seni çok seviyorum ağabeyim... Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim. Seni bir daha görememek beni delirtiyor olsa da maneviyatını her zaman yaşatacağım Selçukum. Seni çok seviyorum, Allahım mekanını cennet eylesin inşallah..."

Selçuk Tektaşın kızından Buse Varola yürek yakan sözler: Babam bıraktı, sen bırakma


Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak