BUSER Tarımdan Örnek Proje 35.000 Badem Fidanı Bölge Ekonomisine Katkı Sağlayacak

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Merkeze bağlı Beşkavak Köyü sınırları içerisinde Orman Genel Müdürlüğü Burdur Orman İşletme Müdürlüğü izinli badem özel ağaçlandırma sahasında toplam 550 dönüm alanda 35 binden fazla badem ağacı dikerek önemli bir yatırımı böl


Yaşam 31.10.2021 22:06:00 0
BUSER Tarımdan Örnek Proje 35.000 Badem Fidanı Bölge Ekonomisine Katkı Sağlayacak

Beşkavak Köyünün kıraç topraklarında sürdürülebilir tarım alanında örnek bir çalışmaya imza atan Buser Tarım yetkililerini yatırımları dolayısıyla kutlayan Vali Arslantaş, yöre insanına istihdam alanı sağlayarak bölgenin kalkınmasına katkı sağladıkları için teşekkür etti.

Hasat gerçekleşen Buser Tarım Badem Özel Ağaçlandırma Sahasını gezen Vali Arslantaş, işletme yetkilisi Orhan Çicek'ten üretim alanı ve bu yılki ürün verimi ile ilgili bilgi aldı.

Hasat programına başta Vali Arslantaş olmak üzere Burdur Milletvekilleri Sayın Bayram Özçelik, Sayın Yasin Uğur, Belediye Başkanı Sayın Ali Orkun Ercengiz, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Tuğrul, Orman İşletme Müdürü Sefa Karakaş, TKDK İl Koordinatörü Mesut Yıldıran, işletme ortakları ve davetliler katıldı.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.