BUÜde Makine Mühendisliği Bölümü’nde bayrak değişimi

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde 35 yıldır görev yapan ve bölüm başkanlığını da yürüten Prof. Dr. Recep Yamankaradenizin emekliye ayrılması ardındann Bölüm Başkanlığına Prof. Dr. Fatih Karpat getirildi.


Gündem 8.10.2021 10:00:00 0
BUÜde Makine Mühendisliği Bölümü’nde bayrak değişimi

BURSA (İGFA) - BUÜ Makine Mühendisliği Binası’nda düzenlenen devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Doğangün, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Akın Burak Etemoğlu, bölüm başkanları, akademisyenler ve idari personel katıldı.

REKTÖR KILAVUZ’DAN BİRLİK-BERABERLİK VURGUSU

Törende konuşan BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, üniversitede alınan her görevin kıymetli ve özel olduğuna işaret etti. Makamların gelip geçici olduğunu kaydeden Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Recep Yamankaradeniz hocamızın üniversitemize yıllar içerisinde çok büyük katkıları olduğunu belirterek, bunun bir nöbet değişimi olduğunu söyledi. Üst yönetici olarak, bir kardeşlik duygusu içerisinde hareket edilmesi ve yeni bir heyecan ile Fatih hocamıza destek verilmesini beklediklerini ifade eden Kılavuz, "Fatih Hocamızın da buradaki tüm arkadaşlarımızı kucaklayacağına, birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalara imza atacağına inanıyoruz” dedi.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Akın Burak Etemoğlu da uzun yıllardır her yönüyle örnek aldıkları Prof. Dr. Recep Yamankaradeniz’in emeklilik kararı almasından dolayı üzüntülü olduklarını söyledi.  Bölüm Başkanlığı görevini devreden ve Kasım ayı itibariyle emekliye ayrılacak olan Prof. Dr. Recep Yamankaradeniz ise gerçekleştirdiği konuşmasında her işin bir sonu olduğunun altını çizerek, "Çok güzel seneler geçirdik. Arkadaşlarımızın bundan sonra da çok güzel çalışmalara imza atacaklarına inanıyorum. Fatih Karpat hocamıza görevi kabul ettiği için teşekkür ediyorum ve çok iyi çalışmalara imza atacağını biliyorum. Hepiniz Allah’a emanet olun” dedi.

Konuşmalar sonrasında BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, yeni Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih Karpat ve görevi devreden Prof. Dr. Recep Yamankaradeniz’e teşekkür çiçeği takdim etti.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.