Cami minaresinde mahsur kalan adama itfaiyeden yardım eli


Gündem 19.06.2021 08:30:00 0
Cami minaresinde mahsur kalan adama itfaiyeden yardım eli

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, bir caminin minaresinde mahsur kalan vatandaşı kurtardı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan bir caminin minaresinde bir kişinin mahsur kaldığı ihbarını aldıktan kısa süre sonra bölgeye gitti. Minareyi temizlemek için minareye çıkan ve orada mahsur kalan A.A. isimli vatandaş, ekipler tarafından kurtarıldı.

Merdivenli araç yardımıyla kurtarılan A.A. caminin minaresindeki güvercin pisliklerini temizlediği sırada, orada mahsur kaldığını belirterek, itfaiye ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, 16 istasyon, 53 araç ve 258 personel ile kentte yangından trafik kazasına, doğal afetlerden, tehlikeye düşmüş tüm canlıların canlarını korumaya ve kurtarmaya kadar birçok konuda görevini başarıyla sürdürüyor.


Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!
Tartışılan yaz saati uygulaması değişiyor mu? Bakan Bayraktar'dan net cevap 2016 yılında son bulan yaz saati uygulaması her sene olduğu gibi yine tartışılmaya başlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’dan herkesin merak ettiği açıklama geldi.
EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU
Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi