CAMİMİZİN AVLUSU ÇOK GÜZEL OLDU

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, cuma namazını çevre düzenleme çalışmalarının tamamlandığı Doğancı Camisinde kıldıktan sonra vatandaşlarla sohbet etti.


Yaşam 4.09.2022 17:07:00 0
CAMİMİZİN AVLUSU ÇOK GÜZEL OLDU

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, cuma namazını çevre düzenleme çalışmalarının tamamlandığı Doğancı Camisinde kıldıktan sonra vatandaşlarla sohbet etti.

Isparta Belediyesi, şehirdeki camilerin çevre düzenleme ve tuvaletlerini yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Doğancı Camisinin de çevre düzenlemesi gerçekleştirildi. Cami avlusundaki taban döşemeleri kaldırılarak, andezit taşla kaplandı. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, cuma namazı öncesinde Doğancı Camisinin avlusunda yapılan düzenleme çalışmalarını inceledi. Başkan Başdeğirmen cuma namazı sonrasında vatandaşlarla sohbet ederken, çocuklara da oyuncak hediye etti.

Vatandaşlar cami çevresinde yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyetlerini ifade ederken, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkürlerini ilettiler.

Doğancı Mahallesi Muhtarı Ali Divarcı, Doğancı Camisinin 1955 yılında yapıldığını ve zaman içerisinde cami avlusu ve çevresinde tahribatların oluştuğunu söyledi. Bu konuyla ilgili Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e taleplerini aktardıklarını dile getiren Divarcı, “Belediye Başkanımız sağ olsun gerekli talimatları vererek taleplerimizi yerine getirdi. Camimizin avlusu çok güzel bir hale geldi. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.


KalDer Kayseri'den gelecek paneli KalDer Kayseri'den gelecek paneli
Rasim Arı'ya STK'lardan ziyaret Rasim Arı'ya STK'lardan ziyaret
Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ