ÇANAKKALE SAVAŞLARI MOBİL MÜZESİ ISPARTA’DA


Gündem 15.04.2021 03:35:00 0
ÇANAKKALE SAVAŞLARI MOBİL MÜZESİ ISPARTA’DA

Çanakkale ruhunu hatırlatma hedefi ve “Al Sancağın Dalgalandığı Her Yerdir Çanakkale” sloganıyla yola çıkan müze, Isparta’ya geldi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığınca oluşturulan ve Çanakkale’den yola çıkan mobil müze, Isparta Valiliği önünde 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi  Meydanında ziyarete açıldı. Mobil müze 10.00-18.00 saatleri arasında 15 Nisan’a kadar ziyaret edilebilecek.

Koronavirüs salgını dolayısıyla bütün önlemlerin alındığı Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi 7 ayrı vitrinde ziyaretçilere cepheden günümüze ulaşan savaş objelerini, askerleri betimleyen heykelleri ve çeşitli görsel içeriklerin yansıtıldığı ekranlarıyla ziyaretçilerine o günleri yeniden yaşatmayı amaçlıyor.

Vali Ömer Seymenoğlu da Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi’ni gezerek müze yetkilisinden bilgi aldı, müzeyi gezen vatandaşlarla kısa bir süre sohbet etti.


Abdulgani Altınışık’tan Başkanı Arı’ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti Abdulgani Altınışık’tan Başkanı Arı’ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti
Adıyaman'da düğünde havaya ateşe gözaltı Adıyaman'da düğünde havaya ateşe gözaltı
MASKİ’den önemli duyuru MASKİ’den önemli duyuru
Muğla'dan evde reçete hizmeti Muğla'dan evde reçete hizmeti
Çocuklar, 23 Nisan Çocuk Şenliği ile bayramı doyasıya yaşadı Çocuklar, 23 Nisan Çocuk Şenliği ile bayramı doyasıya yaşadı