Çanakkaleye ulaştırılacak şanlı bayrağımız Kırşehire emanet edildi

Gençlerde var olan bayrak ve vatan sevgisi bilincinin daha da geliştirilmesi amacıyla “Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak” etkinliği kapsamında Kırıkkaleli gencin getirdiği kutsal bayrak Kırşehirli gence teslim edildi.


Gündem 5.03.2021 16:30:00 0
Çanakkaleye ulaştırılacak şanlı bayrağımız Kırşehire emanet edildi

KIRŞEHİR (Kırşehir Kısa Haber)

18 Mart Çanakkale Zaferinin 106. Yıldönümü ve Şehitler Gününde Çanakkale’ye ulaştırılması planlanan Türk Bayrağımız devletimizin koruması altındaki gençler tarafından taşınıyor. Etkinlik kapsamında Kırıkkaleli genç Metin Oktay Yıldırım’ın Kırşehire getirdiği şanlı bayrak, Vali İbrahim Akın’ın makamında Kırşehirli gencimiz Eren Çakır Genç’e emanet edildi.

Törende konuşan Vali İbrahim Akın, 1 Mart’ta başlatılan etkinlikle yola çıkarılan bayrağımızın 18 Mart 2021 tarihinde Çanakkale Zaferinin 106. Yılı etkinliklerine ulaştırılacağını söyledi. Konuşmasında, milli ve manevi değerlerimizin gelecek kuşaklara aktarılmasının önemine değinen Vali İbrahim Akın, Kırşehirli kardeşimiz, teslim aldığı şanlı bayrağımızı Yozgatlı gence ulaştıracaklarını söyledi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı