Yaşam

Yaşam Haberleri

CANAN AYDIN GÜVEN TAZELEDİ


Yaşam 23.01.2020 12:25:00 0
CANAN AYDIN GÜVEN TAZELEDİ

El Ele Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 4’üncü Olağan Genel Kurulu’nda dernek kurucusu ve mevcut başkan Canan Aydın güven tazeledi.
 
El Ele Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, dün 3’ncü Olağan Genel Kurulunu ve seçimini tamamladı. Genel Kurulda derneğin kurucusu ve mevcut başkanı Canan Aydın, güven tazeledi.
CANAN AYDIN İLE 4. DÖNEM BAŞLADI
El Ele Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 4.Olağan Genel Kurulu’nu 22 Ocak Çarşamba günü yani dün yaptı. Derneğin Damgacı Sokak’ta bulunan Gül Köşkü’nde yapılan Genel Kurulda, Divan Başkanlığını Gülderen Şanlıtürk yaptı.
EL ELE VERİLDİ, YARDIMLAŞMALAR ARTARAK DEVAM EDİYOR  
Genel Kurulda 6 yıl boyunca yapılanlar gözden geçirildi. İlk ve orta dereceli okullarda okuyan öğrencilerin yanı sıra üniversitede eğitim gören öğrencilere verilen burslar, yardıma ihtiyacı olanlara yapılan yardımlar ve dernek bünyesinde açılan kursların toplum açısından neler sağladığı aktarıldı. Her geçen yıl artan hitap kitlesine daha da faydalı olmak için yapılması gerekenler gözden geçirildi.
CANAN AYDIN GÜVEN TAZELEDİ
Kongrede yapılan konuşmaların ardından seçim maddesine geçildi ve yapılan seçimler neticesinde Kurucu Başkan Canan Aydın tekrar göreve seçilerek güven tazeledi.
İŞTE YENİ YÖNETİM
Buna göre; El Ele Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Canan Aydın, Şule Demiryol, Arzu Erkorkmaz, İlknur Mırık, Emel Büyüktopçu.
Deneti Kurulu: Nafiye Eskici, Zeliha Parmaksız, Şengül Türker.
AYDIN; “BU YOLDA BANA DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”
Yapılan seçimlerin ardından bir teşekkür konuşması yapan Dernek Başkanı Canan Aydın, Isparta’da sosyal yardım adına görev yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi; “Yola çıkarken veren el olmak için çıkmıştık. 15 yıla yakın süredir gerek öğrenci gerekse yardıma ihtiyacı olanlara destek olduk. Bundan sonra da yeni projelerimizle hizmet vermeye devam edeceğiz. Hitap ettiğimiz kitle her geçen yıl arttı. Gelinen süreçte pek çok yüreğe dokunduk. Bize destek veren, yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
GÖREV DAĞILIMI YAPACAKLAR
El Ele Derneği, yapılan genel kurul toplantısının ardından yeni yönetimi önümüzdeki günlerde görev dağılımını gerçekleştirecek.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü