Çandırda imece ruhu hala yaşatılıyor


Yaşam 24.09.2019 15:00:00 0
Çandırda imece ruhu hala yaşatılıyor

Isparta Sütçüler Çandır Köyü Camii Mahallesi’nde imece ruhu yaşıyor. Köylüler hep birlikte su gözünü temizlediler. Temizlik sayesinde köyün su sıkıntısı giderilecek.

Isparta’da boşanmalar rekor kırdı Isparta’da boşanmalar zirveye ulaştı: 2025’te 1.109 çift yollarını ayırdı. Uzmanlar, ekonomik ve sosyal koşulların etkili olduğunu vurguluyor.
Bayram Özçelik’ten Burdur yatırımlarına kapsamlı açıklama Bayram Özçelik, açıklama gereği duyulmuştur diyerek Burdur’a yapılan yatırım ve hizmetleri sıraladı.
Isparta ve Burdur – Antalya arası 45 dakikaya düşüyor: Hızlı tren projesi bölgeyi dönüştürecek İstanbul – Antalya Hızlı Tren Projesi ile Isparta ve Burdur ulaşımda çağ atlıyor. Yeni hat sayesinde Isparta–İstanbul arası 3 saat 30 dakikaya, Isparta–Antalya arası ise sadece 45 dakikaya düşecek; bölge ekonomisi, turizmi ve tica
Isparta Aliköy'de cemevin temel atma töreni gerçekleşti Aliköyü Bektaşi Alevi Ehlibeyt derneği tarafından yapımına başlanan cemevi için bugün tören düzenlendi.
Alanya Aksaraylılar Platformu’ndan Geleneksel İftar Yemeği Alanya Aksaraylılar Platformu, 1 Mart 2026 tarihinde Alanya Öğretmenevi’nde düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde, Aksaraylı hemşerilerini ve davetli misafirlerini bir araya getirdi.