Cemil Meriç Kitaplığı’na TGS’den kitap desteği


Gündem 2.04.2021 02:11:00 0
Cemil Meriç Kitaplığı’na TGS’den kitap desteği

Kepez Belediyesi’nin eski Dokuma Fabrikası’na enerji sağlayan trafo binasını restore ederek kütüphaneye dönüştürdüğü Cemil Meriç Kitaplığı’na Antalya Havalimanı TGS çalışanları da kitap bağışında bulundu.
Türkiye’nin dört bir tarafından 65 binden fazla kitap bağışıyla büyük bir rekora imza atan Cemil Meriç Kitaplığı’na, kitap dostlarından binlerce kitap yağıyor. Kepez Belediyesi’nin, Cemil Meriç Kitaplığı için başlattığı kitap bağış kampanyasına Antalya Havalimanı TGS çalışanlarından da büyük destek geldi. TGS çalışanlarının büyük bir gönüllülükle topladıkları yüzlerce kitap, TGS’nin Antalya İstasyon Nöbetçi Müdürü Mehmet Fatih Altuğ ve Hareket Müdürü Hasan Demirbaş tarafından Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teslim edildi.  Kitap bağış kampanyasına gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren Tütüncü,  kampanyaya destek olan kitap dostu, Antalya Havalimanı TGS çalışanlarına teşekkür etti.


Kitaplar kalpleri birleştiriyor

Cemil Meriç Kitaplığı’na bağışlanan binlerce kitabın gelecek kuşaklara ışık olacağını dile getiren Tütüncü, “Kütüphane kurmak ve gelecek nesilleri kitaplarla buluşturmak gibisi yok.” dedi. Kitapların kalpleri birleştirdiğini de belirten Tütüncü, “Antalya Havalimanı TGS çalışanlarımız, kütüphanemiz için kitap bağış kampanyamıza kocaman destek sağladılar. Hasan kardeşim ve Fatih kardeşim, TGS Antalya çalışanlarının, hava limanı çalışanlarının katkılarını, armağanlarını bize getirdiler. Onlarla bir kez daha gurur duydum. Bu güzel eserde onlarında kocaman bir katkısı olacak. Ama her şeyden önemlisi onların yürekleri, onların kalpleri, onların sevgileri de bu kütüphanenin hamurunun içerisinde önemli bir maya olacak. “ diye konuştu.


Tütüncü’ye kampanya teşekkürü

TGS Antalya İstasyon Nöbetçi Müdürü Mehmet Fatih Altuğ da, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye, başlattığı kitap bağış kampanyasından dolayı teşekkür etti. Altuğ, “Böylesi güzel bir eseri de Antalya’ya kazandırdıkları için de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Hakan başkanımızın, daha nice güzel eserleri var. Cemil Meriç Kitaplığı onlardan sadece bir tanesi… Böyle güzel bir kampanyaya Antalya TGS çalışanları olarak bizde destek vermek istedik. Kepez’e kazandırılacak diğer kütüphanelerimiz içinde başkanımıza katkılar sunmaya devam edeceğiz. “ dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Basketbolda Bursa derbisi heyecanı Basketbolda Bursa derbisi heyecanı
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak? Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi
Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı