Gündem

Gündem Haberleri

Cengiz Ergün’den bayram mesajı


Gündem 18.07.2021 17:00:00 0
Cengiz Ergün’den bayram mesajı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayarak, Manisalıların ve Türk-İslam aleminin bayramını kutladı.

MANİSA (İGFA) - Başkan Ergün, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şunlara yer verdi: “İslam’ın bir vecibesi olan kurban kesme vazifemizi yerine getireceğimiz mübarek Kurban Bayramı’nı idrak ediyor olmanın manevi hazzını yaşıyoruz. Toplumsal dayanışmanın, paylaşma ve kardeşliğin en üst seviyelere ulaştığı mübarek Kurban Bayramı’na bizleri kavuşturan rabbimize şükrediyor, bu manevi iklimin sonsuza kadar sürmesini diliyorum. Bu güzel ve mübarek günlerin dargınları barıştıran, çocukların yüzlerini güldüren, yaşlıları sevindirip mutlu eden, bayram günlerinde yaşanan mutluluk ve huzurun tüm yaşantımıza yayıldığı bir dünya getirmesini temenni ediyorum. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle son dönemde bir araya gelemediğimiz bayramların aksine inşallah bu bayramda sevdiklerimizin yanı başında olmanın da mutluluğunu yaşayacağız.”


ZİYA ZEYNELGİL BELEDİYENİN ÖNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞRLANDI ZİYA ZEYNELGİL BELEDİYENİN ÖNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞRLANDI
Başdeğirmen: Mahallelerimizin hepsine eşit hizmet götürdük Başdeğirmen: Mahallelerimizin hepsine eşit hizmet götürdük
Melikgazi AB Fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı Melikgazi AB Fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Haniye'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan Haniye'yi kabul etti
Sağlıklı beslenme demans riskini azaltıyor! Sağlıklı beslenme demans riskini azaltıyor!