CHP ISPARTA'DAN TARIM KREDİ KOOPARATİFLERİNDE İNDİRİM TEPKİSİ


Gündem 1.09.2022 00:34:00 0
CHP ISPARTA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde indirim kampanyası başlatıldı. Ancak indirimlerin vatandaşın beklentisini karşılamadığına dikkat çeken CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, "İktidar büyük bir indirim beklentisi yarattı ama Tarım Kredi Kooperatiflerin öyle bir indirim yok" dedi.
Başkan Halıcı; ‘Tarım Kredi Kooperatifleri ile ilgili AK Parti iktidarı büyük bir beklenti yarattı. Vatandaşta zannetti ki öyle büyük bir indirim olacak ki, biz rahatça gideceğiz alışverişimizi yapacağız, yüzümüz gülerek evimize elimizde poşetlerle geri döneceğiz. Bize vatandaştan gelen bilgiler hiç öyle söylemiyor. Yine arkadaşlarımız gidip kontrol ettiler. Öyle anlamlı bir indirim yok. Belki bazı ürünlerde olabilir. Yumurtanın koli fiyatı dışarıdan daha pahalı diyor arkadaşlar. Vatandaşı rahatlamıştır. Vatandaşın derdine derman olacak market değil’ dedi.


Kayseri Kocasinan'da 3 günlük çocuk şenliği Kayseri Kocasinan'da 3 günlük çocuk şenliği
Hürmetçi Sazlığı için özel çalıştay Hürmetçi Sazlığı için özel çalıştay
ERÜ'den "Uluslararası Medya, Dijital Kültür ve Din Kongresi" ERÜ'den "Uluslararası Medya, Dijital Kültür ve Din Kongresi"
Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.