CHP Antalya İl Başkanı Belli Oldu


Siyaset 10.02.2020 00:24:00 0
CHP Antalya İl Başkanı Belli Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığına Nusret Bayar seçildi.

Konyaaltı Nazım Hikmet Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Ahmet Kumbul ve Nusret Bayar'ın yarıştığı olağan genel kurulda, 627 delege oy kullandı. Delegelerden 335'inin oyunu alan Bayar, yeni il başkanı oldu.

Eski il başkanı Kumbul ise 292 oy aldı. Partililere teşekkür eden Bayar, sonucun hayırlı olmasını diledi.

Antalya il kültür ve turizm müdürlüğü’ne Ayhan Gök atandı Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine Ayhan Gök’ün atanması, başta Kaş olmak üzere turizm bölgelerinde sektör temsilcileri tarafından yakından takip edilen önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.
Milletvekili Oğuz Bucak’ta Muhtarları dinledi AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak’ta düzenlenen Köy ve Mahalle Muhtarları Toplantısı’nda kamu kurumları ve muhtarlarla bir araya gelerek ilçenin ihtiyaçlarını masaya yatırdı.
Mehmet Uğur Gökgöz Sahada: Taksici Esnafına Ziyaret AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, sahada ziyaretlerini sürdürerek taksici esnafıyla bir araya geldi, esnafın talep ve görüşlerini dinledi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Antalya’ya geldi Antalya’ya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı, Vali Hulusi Şahin ile AK Parti İl Başkanı Ali Çetin ve Milletvekili İbrahim Ethem Taş ve Tuğba Vural Çokal karşıladı.
Yazgan Sahada, Mesaj Veriyor Isparta’da yeniden adaylık hazırlığında olduğu konuşulan Atakan Yazgan’ın Eğirdir çıkarması, siyasi kulisleri hareketlendirdi.