CHP Antalya İl Başkanı Belli Oldu


Siyaset 10.02.2020 00:24:00 0
CHP Antalya İl Başkanı Belli Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığına Nusret Bayar seçildi.

Konyaaltı Nazım Hikmet Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Ahmet Kumbul ve Nusret Bayar'ın yarıştığı olağan genel kurulda, 627 delege oy kullandı. Delegelerden 335'inin oyunu alan Bayar, yeni il başkanı oldu.

Eski il başkanı Kumbul ise 292 oy aldı. Partililere teşekkür eden Bayar, sonucun hayırlı olmasını diledi.

Burdur Valisi Bilgihan’dan gazi ailelerine ziyaret Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, aile ziyaretleri programı kapsamında kentte yaşayan kahraman gazilerle bir araya geldi. Programın devamında Çocuk Evi’ni ziyaret eden Vali Bilgihan, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Burdur'da yolcu taşımacılığına denetim! 273 araç denetlendi Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, şehirler arası yolcu taşımacılığında kural ihlallerini azaltmak ve trafik güvenliğini artırmak amacıyla 16–18 Ocak 2026 tarihleri arasında il genelinde denetim yaptı.
Atabey OSB 4. Etap Hayata Geçiyor Isparta Valisi Abdullah Erin, Atabey Organize Sanayi Bölgesi 4. Etap için tüm prosedürlerin tamamlandığını açıkladı.
Davraz’a ulaşım seferleri sürüyor Isparta Belediyesi’nce düzenlenen Davraz Kayak Merkezi ulaşım seferleri, hafta içi ücretli olarak devam edecek.
MHP Kaş’tan Şehit aileleri ve gazilere ziyaret MHP Kaş İlçe Başkanı Yusuf Çoban, parti yöneticileriyle birlikte Kaş’ta şehit aileleri ve Kıbrıs gazilerini ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi.