CHP Balıkesir İl Başkanı Sarı: "CHP iktidara gelince refah artacak"


Gündem 27.10.2021 15:00:00 0
CHP Balıkesir İl Başkanı Sarı:

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP’ye katılan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve Meclis Üyeleri için Ayvalık İlçe teşkilatının düzenlemiş olduğu programa katıldı.

BALIKESİR(İGFA)- CHP teşkilatları olarak partiye katılımı arttırmak ve her kesimin sorun ve sıkıntılarını dinlemek için çalışmaları sürdürdüklerini dile getiren Başkan Sarı, “Halkın umudu CHP. Bunu daha iyi anlatmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Herkesin umudu olan CHP, iktidar olduğunda refah seviyesi artacak, çökmeye başlayan ekonomimiz atağa kalkacaktır. Çalışmalarımıza destek veren, sahada koşturan tüm mensuplarımıza teşekkür ediyorum" dedi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı