Siyaset

Siyaset Haberleri

CHP BUNADA İTİRAZ ETTİ


Siyaset 6.04.2020 14:43:00 0
CHP BUNADA İTİRAZ ETTİ

İçişleri Bakanlığının geçtiğimiz günlerde yayınladığı genelge ile birlikte, pazar ve market gibi sosyal alanlarda maske takmak zorunlu hale getirilmişti.

 

 

Halkın maskeye daha kolay ulaşması için çalışan Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, ortaklaşa yürüttüğü ücretsiz maske dağıtımını PTT'nin yapmasına karar verdi.

Bu kararla birlikte PTT, ücretsiz maskeleri almak isteyen vatandaşlar için bir web sayfası açtı, sayfadaki formun doldurulmasıyla birlikte maskeler evlere teslim edilecek.

 

 

CHP şaşırtmadı

Bu sistematik bir şekilde ilerleyecek ve halkın kolaylığı için uygulanacak olan uygulama CHP'li Gaye Usluer'i rahatsız etti.

Zor ve dolambaçlı (!)

Usluer, maskelerin evlere teslim edilecek olmasından memnuniyetsizliğini dile getirerek bu durumu "zor ve dolambaçlı" olarak niteledi.

Kemer’de “Bana ülkeni anlat” festivali Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Hakkı Saygan Hacı Hafize Saygan 3 Ortaokulu bahçesinde okul yönetimi tarafından düzenlenen “Bana Ülkeni Tanıt Festivali'ne katıldı.
Prof. Dr. Ahmet Karacalar uyardı: Lipödem diz sağlığını tehdit ediyor Prof. Dr. Ahmet Karacalar uyarıyor: "Diz ağrısı, hareket kısıtlılığı ve eklem dejenerasyonu sadece yaşlılık belirtisi olmayabilir."
Kepez’de yeni yıl heyecanı başlıyor Kepez Belediyesi, 20-28 Aralık tarihleri arasında Dokumapark’ta “Yeni Yıl Çarşısı ve Etkinlikleri” düzenliyor. Konserler, şovlar, tiyatro oyunları, dans gösterileri, yaratıcı atölye çalışmaları ve hediyelik eşya pazarı gibi birbir
BELEDİYEYE YÖNELİK DEZENFORMASYON OPERASYONU: 1 TUTUKLAMA ISPARTA’DA SOSYAL MEDYA OPERASYONU: BELEDİYEYE YÖNELİK DEZENFORMASYON İDDİASIYLA 1 TUTUKLAMA
Gözler Ankara’da: Asgari ücret için konuşulan rakam bu Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2026 yılı asgari ücretini belirlemek üzere kritik bir sürece girdi. Ekonomik tahminler yeni ücretin 27 bin ile 30 bin TL arasında olabileceğine işaret ediyor.