Siyaset

Siyaset Haberleri

CHP'de işçi kıyımı baskısı


Siyaset 22.02.2020 13:55:00 0
CHP

CHP'de işçi kıyımı parti kuralı oldu! Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, işçi kıyımı yapan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in kendisine de işçi çıkarması için baskı yaptığını açıkladı

Mersin'in Tarsus ilçesi CHP'li Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, göreve geldiği günden beri işçi çıkarma konusunda CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'den baskı gördüğünü açıkladı. Geçen hafta CHP İl Başkanlığı seçimleri sırasında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve bir grup meclis üyesi, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'a saldırıda bulundu. Bozdoğan'ın koruma polislerinin araya girmesi ile Bozdoğan güçlükle kongrenin düzenlendiği salondan çıkarıldı. Yaşanan arbede sırasında Bozdoğan'ın koruma polisleri yumruk ve tekmelere maruz kaldı.



'EKMEĞİNDEN ETMEM'
Başkan Bozdoğan, işçi çıkarma konusunda da Vahap Seçer'le daha önce karşı karşıya geldiğini belirterek, "Kentleri kent yapan işçilerdir, emekçilerdir. Ancak bana başta Vahap Seçer olmak üzere İl Başkanlığı işçi çıkarmam ile ilgili baskı kurdu. Şunu herkes bilsin ki Haluk Bozdoğan hangi partili olursa olsun, hangi görüşü savunursa savunsun, işini yapan, ekmeğinde olan işçiyi işinden etmez, etmeyecektir" dedi. Öte yandan olaylı kongre sonrası yeniden CHP Mersin İl Başkanı seçilen Adil Aktay, Bozdoğan'a disiplin sopasını gösterdi. Adil Aktay, "Bozdoğan'ın tavrı rahatsız ediyor. Seçimin ruhunu anlamamış. Tavırlarına dikkat etmelidir. Partinin tüzüğü ve kuralları var" dedi.

Şoför esnafı yarın sandıkta Isparta Şoförler Odası seçiminde üç aday yarışıyor, esnaf yarın sandık başına gidiyor.
Vali Hulusi Şahin Alanya’da iki okulu hizmete açtı Antalya Valisi Hulusi Şahin, Alanya’da hayırseverlerin desteğiyle yapımı tamamlanan Yanıklar Özel Eğitim Uygulama Okulu ile Hatice Rabia Tuncer Anaokulu’nun açılışını gerçekleştirdi.
Isparta’da iki önemli projenin protokolü imzalandı Isparta’da bağımlılıkla mücadele ve eğitimde fırsat eşitliğinin artırılmasına yönelik iki önemli projenin protokolü imzalandı.
Itso’nun girişimleri sonuç verdi: Sigorta teknik personel yeterlilik sınavı ilimizde yapılacak Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, bir süredir yürüttükleri çalışmalar neticesinde Sigorta Teknik Personel Yeterlilik Sınavının ilimizde yapılacağını açıkladı. Başkan Çelik, “Isparta, Türkiye’deki
İyi Partili Doğan: 4 bin tl öğrenciye yetmez İYİ Parti Isparta Gençlik Kolları Başkanı Mahmutcan Doğan, KYK burs ve kredi tutarlarının artan ulaşım ve beslenme giderleri karşısında öğrencilerin temel ihtiyaçlarını bile karşılamaktan uzak olduğunu belirterek, gençlerin geçim