CHP FETÖ'ye teslim oldu! Yandaş medyadan tek ses yok


Gündem 24.01.2020 14:56:00 0
CHP FETÖ

CHP’de FETÖ ile temas içinde olan danışmanlarla ilgili sessizlik sürerken, Altaylı iddianamesinin ortaya çıkması sonrası kulisler hareketlenmeye başladı. Parti tabanında ve genel merkezde kapalı kapılar arkasında yapılan sohbetlerde, “Bu kişilerin hiçbiri CHP’li değil. Baykal kumpasından sonra paraşütle geldiler. Partide de fazla sevilmezler. Danışmanlardan FETÖ ile teması olan bu kadar kişinin çıkması düşündürücü. Bu kişileri CHP’ye getirenler bunu açıklamalı” dedikleri öğrenildi.

CHP'nin FETÖ bağlantıları her geçen gün yeni detaylarla ortaya çıkıyor. Daha önce iki danışmanı FETÖ'den mahkum olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun siyasi başdanışmanı Rasim Bölücek'in de FETÖ'den tutuklu CIA bağlantılı eski MİT'çi Enver Altaylı ile ilişkisi olduğu ortaya çıktı.

CHP YÖNETİMİ SESSİZ!
CHP yönetimi ve parti içi muhalif isimler, Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ile ilişkili danışmanları konusunda derin bir sessizliğe gömülürken, bu danışmanları kimin seçtiği ve görevlendirdiği sorusunun yanıtı aranıyor.

Rasim Bölücek ile FETÖ bağlantılı eski MİT'çi Enver Altaylı arasındaki bin 159 telefon görüşmesinin ortaya çıkması üzerine gözler bir kez daha CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanlarına çevrildi.

Kılıçdaroğlu'nun 6 danışmanı Fetullahçı Terör Örgütü'yle (FETÖ) bağlantısı bulunuyor..

ÖRGÜT MUHALEFET İLE İLİŞKİ KURUYOR
FETÖ ile teması olduğu bilinen bazı kişiler Kılıçdaroğlu'nun döneminde CHP'den milletvekili yapıldı. Bunların en bilinenleri İstanbul milletvekili Faik Tunay ve Bursa Milletvekili Aykan Erdemir. Tunay ve Erdemir'in milletvekillikleri döneminde FETÖ okul ve kuruluşları ile temasları dikkat çekmişti.

17-25 Aralık operasyonları sonrası FETÖ, CHP'ye yaklaşma stratejisi izledi. Örgütün yayınları ile TUSKON gibi kuruluşları CHP'ye tam destek vermeye başladı. CHP de bu desteği karşılıksız bırakmadı. CHP örgütün gazetelerine sahip çıktı. Aynı dönemde FETÖ ile ilişkilisi bilenen isimler, CHP'de yönetimine taşındı. Bazıları Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanlığına getirildi.

10 YIL 6 AY HAPİS CEZASI
FATİH GÜRSUL: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski başdanışmanlarından Fatih Gürsul, FETÖ'nün İstanbul Üniversitesi'ndeki akademik yapılanmasına ilişkin davada "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Fatih Gürsul'un cep telefonunun internet hattı üzerinden 11 Ağustos 2014 - 30 Ocak 2015 tarihleri arasında 28 bin 66 kez FETÖ'nün kriptolu haberleşme programı "ByLock"tan erişim sağladığı tespit edildi.

2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI
MURAT AKSOY: Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanlarından Murat Aksoy, FETÖ'nün medya yapılanmasına ilişkin davada 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı. "Darbe girişimi" soruşturmasında da iki kez ağırlaştırılmış müebbet isteniyor.

1 Kasım 2015'teki genel seçim sonrasında Halk TV'de, "Darbe seçeneği konuşuluyor" ifadelerini kullanmıştı. FETÖ'nün, Murat Aksoy'un hesabına 108 bin lira aktardığı tespit edildi.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI
KORAY ÇALIŞKAN: Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanlarından Koray Çalışkan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün akademik yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 10 Temmuz 2017 tarihinde gözaltına alındı. Çalışkan, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Koray Çalışkan, FETÖ'nün son televizyonu olan Can Erzincan'da programlara katıldı.

FETÖ'nün desteklediği +1 Televizyonu'nda "Kırmızı Telefon" adlı program hazırladı ve sundu. Programa FETÖ'nün kara kutusu firari sanık Emre Uslu ve şu an cezaevinde olan Mehmet Baransu'yu davet etti, konuklar 17-25 Aralık darbe girişimini destekledi.

HAKKINDA YAKALAMA KARARI BULUNUYOR
ALPER KETEN: Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanlarından Alper Keten, örgütün haberleşme programı ByLock'tan FETÖ yöneticileriyle irtibat kurduğu tespit edildi.

Ankara 3. Sulh Ceza Hakimliği tarafından hakkında yakalama kararı çıkarılan Keten'in yasa dışı yollardan yurt dışına kaçtığı ve muhtemelen Almanya'da olduğu düşünülüyor.

Keten, 2016'da FETÖ iltisakı gerekçesiyle Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki görevine son verildi, Kahramanmaraş'ta CHP'den milletvekilliği adayı oldu, Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Bilim Platformu listesinden yönetime getirildi.

KHK İLE İHRAÇ
AHMET CANER YENİDÜNYA: Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski başdanışmanı ve CHP eski Parti Meclisi (PM) Üyesi Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, 672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'yle Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalı öğretim üyeliğinden ihraç edildi.

FETÖ'DEN TUTUKLANAN ENVER ALTAYLI'YLA 1159 GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ
RASİM BÖLÜCEK: FETÖ'den tutuklu yargılanan eski MİT mensubu Enver Altaylı'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Rasim Bölücek'le 2 ayrı telefon hattından tam 1159 görüşme yaptığı tespit edildi. Enver Altaylı, 15 Temmuz gecesi "ahbabım" dediği Rasim Bölücek ile de görüştüğünü söylemesi de dikkat çekiyor. (Kenan Kıran)

BUNLARI KİM BULDU
CHP'de FETÖ ile temas içinde olan danışmanlarla ilgili sessizlik sürerken, Altaylı iddianamesinin ortaya çıkması sonrası kulisler hareketlenmeye başladı. Parti tabanında ve genel merkezde kapalı kapılar arkasında yapılan sohbetlerde, "Bu kişilerin hiçbiri CHP'li değil. Baykal kumpasından sonra paraşütle geldiler. Partide de fazla sevilmezler. Danışmanlardan FETÖ ile teması olan bu kadar kişinin çıkması düşündürücü. Bu kişileri CHP'ye getirenler bunu açıklamalı" dedikleri öğrenildi.

 

YANDAŞ MEDYA KAFASINI KUMA GÖMDÜ!
CHP'deki FETÖ kümelenmesine ilişkin CHP yandaşı medya organları Birgün, Sözcü, Cumhuriyet ve FOX TV de tıpkı parti yönetimi gibi kafasını kuma gömdü. Yandaş gazeteler, CHP'deki FETÖ kümelenmesini eleştirmek bir yana haberlerini bile yapmaya tenezzül etmedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma
Çocuk yaşı gereği ne kadar uyumalı? Çocuk yaşı gereği ne kadar uyumalı?
Nevşehirli sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu Nevşehirli sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu
Bahara karnınızı gererek girin! Bahara karnınızı gererek girin!