Chp'li Akbulut Pandemide İşyerlerini Kapatan Esnaflara Dikkat Çekti


Siyaset 7.02.2021 23:56:00 0
Chp

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, pandemi sürecinde iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnaflar hakkında açıklamada bulundu.

Başkan İzzet Akbulut, iş yeri kapalı olan esnafların bağkur primlerinin hala devam etmekte olduğunu söyledi. 

Başkan Akbulut yaptığı açıklamada, "Evet Ülkemiz pandemi sürecindeyken özellikle bazı esnaflarımız iş yerlerini kapatmak zorunda kaldılar.
İş yerlerini kapattılar ama bağkur primleri ne yazık ki hala devam etmekte ve üzülerek söylüyoruz ki bu bağkur primlerini ödeyemedikleri için bu süreçte iş yerlerinin kapalı olmasından ötürü ödeyemedikleri bağkur primleri yüzünden hastanelerde tedavi için ücret kendilerinden talep edilmekte Hükümetimizin bu anlamda kesinlikle iş yerini kapatmış esnaflarımızın özellikle bu süreçte gelirleri azalmış esnaflarımızın bağkur primlerinin devlet tarafından karşılamaları gerekiyor. özellikle bunu hiç değilse sağlayamıyorlarsa hiç değilse sağlık anlamında ki harcamalarını sağlık giderlerinin mutlaka bu süreçte devlet tarafından karşılanması gerektiğini düşünüyorum. " ifadelerini kullandı.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı