CHP'Lİ BELEDİYENİN NANKÖR TUTUMU PES DEDİRTTİ


Siyaset 18.04.2020 19:11:00 0
CHP

CHP'Lİ GÖNEN BELEDİYESİNİN NANKÖR TUTUMU PES DEDİRTTİ

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, korona virüs (KOVID-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında Isparta'da alışverişe çıkan vatandaşlar ve pazarcı esnafına maske, eldiven ve dezenfektan dağıtıyor. "Başkan Başdeğirmen, tedbir almak maksadıyla başlattıkları bu çalışmayı Isparta geneline yayarak genişletti.

Başkan Başdeğirmen'nin talimatlarıyla tüm ilçe ve Beldelere Parti ayırt etmeksizin eşit şekilde  Maske ve dezenfaktan malzemeleri gönderildi. Isparta Belediyesi "Ağabey Belediye" olmanın gereklerini yerine getirdi böylece... 

Maske ve dezenfaktan malzemerini alan Belediye Başkanların çoğu Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür ettiler. Ama Gönen'in Chp'li Belediye Başkanı Osman Kesmen, farklı bir tutum sergileyerek bunu Vatandaştan saklamayı tercih etti. Başkan Başdeğirmen'in gönderdiği bin adet dezenfaktan malzemelerini değilde Antalya Muratpaşa'nın Chpli Belediyesinin gönerdiği ikiyüz maskeyi duyurarak reklam çıkarmaya çalıştı. Bu gelişme üzerine Gönen'liler Gönen Belediye Başkanı Osman Kesmen'i yadırgadılar.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü