CHP'Lİ BELEDİYENİN NANKÖR TUTUMU PES DEDİRTTİ


Siyaset 18.04.2020 19:11:00 0
CHP

CHP'Lİ GÖNEN BELEDİYESİNİN NANKÖR TUTUMU PES DEDİRTTİ

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, korona virüs (KOVID-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında Isparta'da alışverişe çıkan vatandaşlar ve pazarcı esnafına maske, eldiven ve dezenfektan dağıtıyor. "Başkan Başdeğirmen, tedbir almak maksadıyla başlattıkları bu çalışmayı Isparta geneline yayarak genişletti.

Başkan Başdeğirmen'nin talimatlarıyla tüm ilçe ve Beldelere Parti ayırt etmeksizin eşit şekilde  Maske ve dezenfaktan malzemeleri gönderildi. Isparta Belediyesi "Ağabey Belediye" olmanın gereklerini yerine getirdi böylece... 

Maske ve dezenfaktan malzemerini alan Belediye Başkanların çoğu Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür ettiler. Ama Gönen'in Chp'li Belediye Başkanı Osman Kesmen, farklı bir tutum sergileyerek bunu Vatandaştan saklamayı tercih etti. Başkan Başdeğirmen'in gönderdiği bin adet dezenfaktan malzemelerini değilde Antalya Muratpaşa'nın Chpli Belediyesinin gönerdiği ikiyüz maskeyi duyurarak reklam çıkarmaya çalıştı. Bu gelişme üzerine Gönen'liler Gönen Belediye Başkanı Osman Kesmen'i yadırgadılar.

AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Ali Ak oldu AK Parti Yalvaç İlçe Başkanlığı’nda görev değişimi yaşandı; Gencer Kondalı’nın ayrılmasının ardından ilçe başkanlığı görevine İl Genel Meclis Üyesi ve iş insanı Ali Ak getirildi.
Aksu Belediye Başkanı Yıldırım’dan İletişim Başkanlığı’na ziyaret Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü Ahmet Uzun’u ziyaret ederek yerel yönetimler ile kamu kurumları arasındaki iletişim ve iş birliği konularını görüştü.
Gece kaza yaptı, sabah bulundu: Sürücünün durumu ağır Isparta Eğirdir–Gelendost yolu Akmescit mevkisinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı.
Isparta Antalya ve Burdur aynı masada Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Gayrimenkul, Finans ve Sigorta Faaliyetleri Meslek Komitesinin organizasyonunda; Antalya ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odalarının katılımıyla Birleştirilmiş Komite Toplantısı düzenlendi.
Isparta Belediyesi’nden yaban hayvanlarına kış desteği Isparta Belediyesi, soğuk kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için halk pazarlarında ayrıştırılan atık gıdaları ormanlık alanlara bırakarak beslenmelerine destek oluyor.