CHP’Lİ GÖKER’DEN OKUL MASRAFI AÇIKLAMASI: “DAR GELİRLİNİN BU RAKAMLARI ÖDEMESİ MÜMKÜN DEĞİL”

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, “Fiyatlara en alt seviyeden baktığımızda defteri, kalemi, boyası, cetveli, silgisi, beslenme çantası, normal bir çanta dediğinizde fiyat ortalama 500 TL’den başlıyor. Bunun yanına ayakkabısını, pantolonunu ve üzerine


Siyaset 9.09.2022 22:21:00 0
CHP’Lİ GÖKER’DEN OKUL MASRAFI AÇIKLAMASI: “DAR GELİRLİNİN BU RAKAMLARI ÖDEMESİ MÜMKÜN DEĞİL”

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, 2022-2023 yılı eğitim ve öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala öğrencilerin kırtasiye ve okul kıyafeti masrafları ile ilgili fiyatları araştırdığını belirterek açıklama yaptı.

“HER GÜN YARDIM TALEPLERİ ALIYORUZ”

Milletvekili Göker şunları söyledi;

“Dün itibariyle birkaç arkadaş kırtasiye fiyatlarını yerinde görmek için alışveriş merkezine girdik. Gerçekten normal öyle lüks değil, fiyatlara en alt seviyeden baktığımızda defteri, kalemi, boyası, cetveli, silgisi, beslenme çantası, normal bir çanta dediğinizde fiyat ortalama 500 TL’den başlıyor. Bunun yanına ayakkabısını, pantolonunu ve üzerine giyeceği gömleği koyduğunuz zaman inanılmaz 1.5, 2 bin lira gibi fiyatlara ulaşabiliyor ki bu da en taban fiyat. Bu anlamda dar gelirlinin bu rakamları ödemesi mümkün bile değil. Gerçekten çok zor durumdalar. Ellerinden tutacak, yol gösterecek birine ihtiyaçları var. Her gün telefonumuzdan bu yönde yardım talepleri alıyoruz. Bir an önce de bu işe çözüm bulunması gerekiyor. Hükümeti de bu konuda tedbir için göreve davet ediyoruz.”

MUHAMMET FATİH BAŞCI


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.