CHP’Lİ GÖKER: “TARIM KREDİ MARKETLERİNDE BİR İNDİRİM GÖREMEDİK”

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Burdur’daki Tarım Kredi Kooperatifi marketine giderek fiyat karşılaştırması yaptı. Göker’in market önünde fiyatları sorduğu bir vatandaş, “Fiyatlar aynı, hiç değişmemiş. Kuru sabun 50 lira olursa ne olur?” diyerek der


Gündem 15.08.2022 18:17:00 0
CHP’Lİ GÖKER: “TARIM KREDİ MARKETLERİNDE BİR İNDİRİM GÖREMEDİK”

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut ile birlikte Burdur’daki Tarım Kredi Kooperatifi marketine giderek fiyat karşılaştırması yaptı, bir vatandaşa fiyatları sordu.

Vatandaş, Milletvekili Göker’e, “Tarım Kredi ucuzladı diyorlar hani şeker? Şekere kuyruğa giriyoruz. Şeker Fabrikası kapansın da bizim furyamız mı kalsın? Yazık değil mi herkese?” diyerek cevap verdi.

Milletvekili Mehmet Göker’in ‘fiyatlar ucuzlamış mı?’ sorusuna ise; “Fiyatlar ucuz değil, 2 misli. Kuru sabun 50 lira olursa ne olur?” diyen vatandaş, daha öncede tarım kredi marketine geldiğini belirterek “Fiyatlar aynı, hiç değişmemiş.” dedi.

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker şunları söyledi;

“BİZ BİR İNDİRİM GÖREMEDİK”

“Az önce fiyatları karşılaştırdık. Biz bir indirim, halkın yararına maliyet göremedik. Tarım Kredi Market önündeyiz. Zaten yeterli sayıda ürün olmadığı gibi söylendiği gibi de ürünlerdeki fiyatlarda herhangi bir indirim yok. Dolayısıyla teyzemin de dediği gibi üfürüp duruyorlar. Verdiğiniz sözü tutun. Vatandaşın raflardaki birincil derecedeki ürünlerine indirim sözü vermiştiniz. Bunu da bir an önce yerine getirin.”

MUHAMMET FATİH BAŞCI


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!