CHP’li vekil Koç’tan Bağımsız Türkiye Partisi’ne ziyaret


Gündem 13.06.2021 20:00:00 0
CHP’li vekil Koç’tan Bağımsız Türkiye Partisi’ne ziyaret

CHP Ankara Milletvekili Ahmet Haluk Koç, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP)nin merhum lideri Haydar Başın vefatının sene-i devriyesi dolayısıyla Genel Başkan Hüseyin Başı ziyaret etti.

ANKARA (İGFA) - Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Merkezinde gerçekleşen görüşme samimi bir havada geçti. Ülke gündeminin ele alındığı görüşme sonrası BTP lideri Baş, Koç’a merhum Prof. Dr. Haydar Baş’ın Milli Ekonomi Modeli ve Hoş Geldin Atatürk kitaplarını hediye etti.

Görüşme sonunda kısa bir açıklama yapan CHP Ankara Milletvekili Ahmet Haluk Koç, “Hüseyin Bey’i BTP Genel Başkanlığına seçilmesinden dolayı tebrik ettik. Prof. Dr. Haydar Başın vefatının seneyi devriyesinde de rahmet dileklerimizi ilettim. Siyasetin geneli ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Çok teşekkür ediyoruz” dedi.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı