CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu İzmir Karabağlara gidiyor


Gündem 22.10.2021 11:00:00 0
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu İzmir Karabağlara gidiyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 24 Ekim Pazar günü, İzmirin Karabağlar Belediyesi tarafından kente kazandırılan çok sayıda kültür, bilim, eğitim ve sosyal tesisin açılışını yapacak. Ayrıca Karabağlar Belediyesinin İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Uzunderede yaşama geçireceği Atatürk Gençlik ve Spor Merkezinin temelini atacak.

İZMİR (İGFA) - İzmir'in Karabağlar Belediyesi'nin, ilçenin daha modern hale gelmesi ve vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla farklı yerlerde yaptığı tesisler tamamlandı. Tahsin Yazıcı Mahallesi'nde bulunan Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi, Kibar Belediye Hizmet Kompleksi, Uzundere Rekreasyon Alanı'ndaki Nasreddin Hoca Bilim ve Kültür Merkezi, Aydın Mahallesi'ndeki Mobilya Akademi, Esenyalı Mahallesi'rdeki Özdemir Sabancı Parkı, Limontepe Mahallesi Masal Evi Çocuk ve Gençlik Merkezi, şimdiden kente değer kattı.

Bu tesislerin tamamının açılışı, Uzundere Rekreasyon Alanı'nda 24 Ekim Pazar günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından törenle yapılacak. Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi'nin temelinin de atılacağı tören saat 11.30'da başlayacak.


Bursa Büyükşehir'de yaz stajı başvuruları alınıyor Bursa Büyükşehir'de yaz stajı başvuruları alınıyor
Nilüferli karateciler madalyalarla döndü Nilüferli karateciler madalyalarla döndü
Askon’un konuğu Kırgız büyükelçi Askon’un konuğu Kırgız büyükelçi
Tarımsal girdiler artışta... Veteriner harcamaları revaçta Tarımsal girdiler artışta... Veteriner harcamaları revaçta
Bünyamin Çiftçi, vatandaşlarla bir arada Bünyamin Çiftçi, vatandaşlarla bir arada