Gündem

Gündem Haberleri

CHPden BODER eylemine destek geldi

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Deniz Bakır, "Atık Dönüşüm Tesisi" projesine karşı Boğazköylüler Derneğinin başlattığı eyleme destek veren için eyleme katıldı.


Gündem 26.09.2021 10:30:00 0
CHPden BODER eylemine destek geldi

İSTANBUL(İGFA)-  Boğazköylüler Derneği, Başakşehir Belediyesi tarafından yapılmak istenen " Atık Dönüşüm Tesisi" projesine karşı eylem başlattı. Çöp Araştırma Tesisi Proje Alanı önünde basına açıklama yapan dernek yetkilieri ve bölge halkına CHP'li Bakır destek verdi.

Eyleme CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, CHP meclis üyeleri, ilçe başkan yardımcıları ve mahalle birimleri ile birlikte katılan CHP Başakşehir İlçe Başkanı Deniz Bakır, "Hukuka aykırılıklar barındıran, idarecilik ve devlet adamlığı sorumluluğundan uzak, komşularımızın haklı serzeniş ve tepkilerine gözlerini kapatıp kulaklarını tıkayan, kamu sağlığı ile oluşacakbilecek trafik yoğunluğunu gözardı eden belediye yetkililerinin bu anlamsız ısrarlarından vazgeçmelerini; tüm Boğazköylü komşularımız adına birkez daha buradan haykırıyoruz. Yasal süreçlerin takipçisi olacağımızı tüm kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz." 


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!