Çiçekpınar Belediyesi Atıl Tarlaları Değerlendiriyor


Yaşam 13.01.2020 16:14:00 0
Çiçekpınar Belediyesi Atıl Tarlaları Değerlendiriyor

Isparta Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Çiçekpınar Kasabası Belediyesine ait 170 dönümlük arazi ekilmeye başlandı.


Amaç; Belediyeye gelir sağlamak ve bölge hayvancılığına katkı sunmak.

Konu hakkında açıklamada bulunan Çiçekpınar Belediye Başkanı Memiş Kaynak; “Belediyemize ait 170 dönüm arazimiz var. 70 dönümüne arpa, buğday ve nohut ektik. 100 dönümünün ise imarını tamamlayarak hazır hale getirdik. Yonca ekim mevsimi gelince Mart ayı içerisinde Allah’ın izniyle ekeceğiz.  Bu şekilde hem belediyemize gelir sağlayacağız hem de kasabamız ve bölgemiz hayvancılığına katkı sunacağız” dedi. 

Resmi Gazete’de gece yarısı atama depremi Resmi Gazete’de gece yarısı atama depremi
Burdur yeni stadyuma kavuşuyor AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz ve Adem Korkmaz, Burdur’a kazandırılacak yeni Gazi Atatürk Stadyumu projesinin 12 Mart 2026’da ihaleye çıkacağını açıkladılar.
Ramazan öncesi Burdur'da gıda denetimi Ramazan ayı öncesi Burdur’da gıda güvenliği ve fiyat istikrarı için denetimler sıkılaştırıldı. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, marketten fırına, kasaptan tatlı imalathanelerine kadar kent genelinde k
Turizmin Başkenti Antalya EMITT’te yer almadı Türkiye’nin en büyük turizm organizasyonlarından biri olan 29. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), Antalya’nın katılımcı listesinde yer almamasıyla sektörde şaşkınlık ve tepkiye neden oldu.
Isparta’nın arama kurtarma gücü tescillendi Isparta Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi ISAK, 6 Şubat depremlerinin ardından güçlenerek uluslararası arama kurtarma görevlerine hazır bir yapıya kavuştu.