“ÇİFTÇİ BORÇLARI FAİZSİZ 6 AY ERTELENİYOR”


Gündem 29.04.2020 02:04:00 0
“ÇİFTÇİ BORÇLARI FAİZSİZ 6 AY ERTELENİYOR”

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur yaptığı açıklamayla covid 19 salgınıyla mücadele konusunda hemen her alanda sorunların çözüm sunacak önemli kararlar alındığını belirtiler.

“ÜRETİCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Üretim sektörüne desteklerin devam ettiğini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur  “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın da açıkladığı gibi çiftçilerimizin Mayıs ve Haziran aylarında vadesi gelecek Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerine olan Hazine destekli kredi geri ödemelerinin faizsiz olarak altı ay ertelenmesini Hükümetimiz tarafından sağlanılıyor. AK Parti Hükümetlerimizin temel önceliği üretimdir. Üreterek kazanmaya, varlığımızı daha da diri tutmaya ve milletimize hizmet etmeye kararlıyız.” dediler.
“ÜRETMEYE HATTA DAHA ÇOK ÜRETMEYE DEVAM ETMELİYİZ”
Üreten ve çalışan çiftçilerin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Burdur’umuz tarım ve hayvancılık şehridir. Özveriyle gecesini gündüzüne katarak çalışan çiftçilerimizin bu sıkıntılı süreçte nasıl fedakârlık yaparak üretim gerçekleştirdiğini hep birlikte görüyor ve destek olmaya devam ediyoruz. Bu yaşanan süreçte, tüm dünya da gıdada arz sıkıntısı yaşarken, Ülkemizin sıkıntıya düşmemesi şüphesiz üreticilerimizin gayretindendir. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Bakanlarımızın almış oldukları tedbirler sayesinde bu salgın illetini en az hasarla atlatabilmek için topyekûn bir gayret içindeyiz. Bu nedenle üretmeye hatta daha çok üretmeye devam etmeliyiz. Üreticilerimizin yaşamış oldukları sorunlarda Milletvekilleri olarak bizler de çözüm üretmek için çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz.”açıklamasında bulundular.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Bahara karnınızı gererek girin! Bahara karnınızı gererek girin!
Sembolik mekânlar kırmızı-beyaza büründü Sembolik mekânlar kırmızı-beyaza büründü
Bursa'da girişimcilere startup farkındalığı Bursa'da girişimcilere startup farkındalığı
Atama kararları Resmi Gazete'de Atama kararları Resmi Gazete'de