CİNAYET KIZ MESELESİ YÜZÜNDEN...


Gündem 14.05.2021 12:23:00 0
CİNAYET KIZ MESELESİ YÜZÜNDEN...

Isparta Eğirdir'e bağlı Bağıllı'daki olay dün akşam saat 20.30 sıralarında Baklan Musluk mevkiinde meydana geldi.

 

İddiaya göre, Baklan köyünden olan İbrahim A.(29), kız meselesi nedeniyle bundan 6-7 ay önce bir düğünde Mustafa Aslancan ve Mustafa Şenol ile kavga ettiği ve kavgada darp edildiği öğrenildi. Musluk mevkisinde alkol alan İbrahim A. Mustafa Aslancan'ı (25) cep telefonuyla arayarak görüşmek istediğini ve Musluk mevkisine gelmesini söyledi.

 

Eğirdir bağlı köyünde dün akşam saatlerinde işlenen cinayet ile ilgili edinilen bilgilere göre bundan 6-7 ay önce cinayet zanlısı İbrahim A. ile kavga eden Mustafa Aslancan ve Mustafa Şenol, İbrahim A.'yı dövdükleri iddia edildi. Kavganın kız meselesi yüzünden meydana geldiği bu nedenle taraflar arasında herkesin bildiği bir husumetin olduğu yönünde bilgiye ulaştık. Dün akşam alkol alan İbrahim A., Mustafa Aslancan'ı musluk mevkisine çağırarak onlarla tartışıp kavga etti. İbrahim A., yanındaki av tüfeği ile Şenol ve Aslancan’a doğru ateş etti. Tüfekten çıkan kurşunlarla Şenol ve Aslancan ağır yaralandı.

 

Mustafa Aslantaş’ın cenazesi olay yerinden alınarak, otopsi için Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi morguna götürüldü. Cinayet sonrası olay yerinden kaçan İbrahim A., jandarmayı arayarak teslim oldu. İbrahim A.’nın jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Isparta’da arazi tartışması kanlı bitti

Isparta’da arazi tartışması kanlı bitti

Isparta’da arazi tartışması kanlı bitti

Isparta’da arazi tartışması kanlı bitti

Isparta’da arazi tartışması kanlı bitti

 


Konya'da Başkan Altay vatandaşlarla buluşuyor Konya'da Başkan Altay vatandaşlarla buluşuyor
Dolandırıcılar Toncoin için Telegram kullanıcılarının hedefinde Dolandırıcılar Toncoin için Telegram kullanıcılarının hedefinde
Keşan Jandarması çalınan jeneratörü sahibine teslim etti Keşan Jandarması çalınan jeneratörü sahibine teslim etti
Edirne'de 7 düzensiz göçmen yakalandı Edirne'de 7 düzensiz göçmen yakalandı
İzmit Belediyesi halk sağlığı için ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor  İzmit Belediyesi halk sağlığı için ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor