ÇOBAN HAYVANLARINI KAYBETTİ DEVREYE JANDARMA GİRDİ


Yaşam 28.01.2020 23:19:00 0
ÇOBAN HAYVANLARINI KAYBETTİ DEVREYE JANDARMA GİRDİ
Güvenlik güçlerimiz tarafından halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.
 
Bu kapsmada İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler 24.01.2020 günü saat 09.30 sıralarında Çeltikçi ilçesi Güvenli Köyünde ikamet eden M.C. (1953 D.lu) isimli vatandaşın, 21.01.2020 Salı günü (36) adet küçükbaş hayvanını otlatmak için Beşgoz yaylasına götürdüğünü, yaylada hayvanlarını kaybettiğini (3) üç gündür hayvanlarını aramasına rağmen bulamadığını beyan etmesi üzerine arama çalışması başlatmıştır.
 
Burdur İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca (2) adet Drone (İnsansız Hava Aracı) kullanılarak yapılan aramalar sonucu, 25.01.2020 Cumartesi günü (34) adet küçükbaş hayvan sağ, (2) adet küçükbaş hayvan ise yabani hayvanlar tarafından telef edilmiş şekilde M.C.’ye ait ağıla 8 Km mesafede bulunarak teslim edilmiştir.
 
Güvenlik güçlerimiz sorumluluk bölgelerinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam etmektedi.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor
İnşaat hizmet sektörü yönünü arıyor İnşaat hizmet sektörü yönünü arıyor
İnegöl ulaşımda çağ atlayacak İnegöl ulaşımda çağ atlayacak
SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması